От х:

Днес в x:

Бихме полицията на картинг

Първите три отбора вдигат купите на шампионите

Отборът на журналистите победи безапелационно полицаите от Хасково в днешното състезание на картинг пистата. Тримата пилоти – Юри Саликирякис от Haskovo.net и колегите от телевизия „Рекординг“ Павел Одаджиев и Мартин Милчев показаха истинско майсторство зад волана. Устремът им можеше да бъде спрян единствено от катаджийска стоп-палка, но униформените благоразумно спазваха правилата.

11 отбора от по трима състезатели-полицаи и два от по трима журналисти участваха в предварителните 2 кръга. Класираха се първите трима от всеки кръг – общо шест отбора от по трима пилоти.

След тройката победители на финала най-добри бяха криминалистите. Втори завършиха Ивайло Ангелов, Илиян Крумов и Анастас Кисьов от криминална полиция към областната дирекция, а трети – колегите им криминалисти от районното управление в Хасково – Красимир Канев, Георги Николов и Лъчезар Тодев.

Пилотите полицаи също показаха завидни умения зад волана и хъс за победа, но спортното щастие им изневери.

„Нарочно пуснахме журналстите да ни победят, за да ни снимат и да ни покажат във вестниците, по телевизията и в интернет. Заради безплатната реклама“, измислиха версията си полицаите веднага след финала.

Haskovo.net най-благородно предупреди по-рано днес, че готви изненада на картинг пистата, след вчерашното си безславно поражение по стрелба с пистолет.

Атрактивните състезания се провеждат за празника на МВР – 5 юли.

Видеорепортаж от ралито –ТУК

Haskovo.net

Юри Саликирякис от техническия отдел на Haskovo.net триумфира на финала
Смяна на пилотите - в карта сяда Павел Одаджиев и дава газ още преди да е хванал волана . Юри му нахлузва каската
Малко помощ при старта при смяна на пилотите
Надпреварата бе ожесточена
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини