От х:

Днес в x:

3 °C

200 лв. бонус за учителите за 24 май. Хасковлия източи 33 бона, ще лежи 8 г. Преглед на печата

200 лева бонус за 24 май ще получат учителите в Хасково, пише в челно заглавие на първа страница „Хасковска Марица”. От думите на шефа на инспектората по образование Иван Панайотов обаче става ясно, че премията не важи за всички педогази, по-облагодетелствани са тези от големите училища с по-големи бюджети.

Арестуват пожарникар с 30 000 евро в банка, пише в друг акцент на първа страница в „Хасковска Марица”. 4 месеца разработвали Иван Иванов, налагат му домашен арест, допълва изданието. По информация на вестника в сметката на димитровградския пожарникар и съпругата му Мая антимафиотите открили 30 000 евро.

8000 лв. гаранция за 4-ма похитители, пише в акцента на 2 страница. За всеки от бандата се падат по 2 бона. Става дума за четиримата, отвлекли харманилеца Рейхан Алиев, защото не се издължил за дадените му за продажба контрабандни цигари.

Внасяме незаконен боклук от Гърция, пише в „темата на броя” на 4 страница. 47 тона отпадъци бяха спрени на браздата.

Рали Хасково изпревари Гранд при на Монако, пише на 5 страница. Изданието публикува фоторепортаж от вчерашното състезание.

Хасковлия източи 33 бона, ще лежи 8 г., пише в заглавие над главата „Новинар юг”. Престъпната схема на Панайот Тенев е описана на цялата 5 страница.

Почват новата жп линия за Турция, пише в другия акцент на първа страница. Утре край Генералово ще е първата копка по проекта за 86 млн. лв.

Учител от химията първенец у нас и трети в Москва, пише във водещия материал на втора страница. Преподавателят по информатика в Димитровград Георги Гочев разработил електронно портфолио и онлайн система за атестиране на гимназисти.

Хванаха 47 тона незаконни отпадъци, акцентира вестникът на 3 страница. 22 тона са пратени за изгаряне в циментов завод у нас, 25т. върнати обратно на гърците.

11 на рали „Хасково” не видяха финала, пише на спортната страница. Возилата претърпели аварии и леки катастрофи. Сред тях бе и соченият за фаворит Илия Царски.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
28 ное 2020
Последни новини