От х:

Днес в x:

Най-лошите модни престъпления в офиса

Всеки офис има от онези служители, които отказват да спазват уместен дрес код за работното място. Като онова маце, което носи секси блузки без сутиен, Господ да я благослови. Предлагаме ви някои от най-разпространените модни престъпления в офиса:

1. Без сутиен

Дори и да имате хубави гърди, които искате да покажете, ви съветваме да си сложите сутиена преди да тръгнете на работа. Нали разбирате, че да носите блуза, през която леко да се очертават зърната ви, не е много уместно. Пък и доста от колегите ви ще се разконцентрират и вместо да си вършат работата, ще гледат вторачено прелестите ви.

2. Джапанки

Да, джапанките може и да са удобни за летните месеци, но забравете за тях, когато става въпрос за офиса. Заложете на ниски сандали, например.

3. Къси панталонки

Секси панталонките се завърнаха и модните марки постоянно ни "атакуват", казвайки, че няма как този сезон да не ги носим. И въпреки че може да изгаряте от желание да покажете дългите си крака, ние ви съветваме да си направите услуга и да ги оставите в гардероба, когато отивате на работа. Има и почивни дни, когато ще сте свободни да ги носите на воля.

4. Прозрачни блузи

Друга модна тенденция този сезон са ефирните прозрачни блузки. Освен ако не ги комбинирате със сако, което само да загатва за блузата отдолу, по-добре не носете такава на работното място.

5. Анцунг

Много хора от фитнеса отиват направо в офиса. Някои от тези фитнес маниаци също така забравят да си вземат душ и да си сменят дрехите. Опитвате ли се да ни впечатлите с вашия потен анцунг? Защото нещо не успявате.

6. Гащеризон

Работите ли в строителството? Професионален градинар ли сте? Ако отговорът на тези въпроси е не, моля ви не идвайте на работа с гащеризон, независимо колко сладки мислите, че изглеждате.

7. Жартиери

Да, актрисата Тейлър Момсен от "Клюкарката" може и да носи жартиери на работа. Но ако не сте телевизионна тв звезда, жартиерите на показ трудно биха се вписали подобаващо в офиса.

8. Неонови цветове

Някои цветове просто не са създадени за бизнес средите. Всичко, което е неоново и блести, е табу в офиса.

9. Мини жуп

Ах, тези къси полички. Бъдете секси и неустоими с тях в дискотеката, но не си и помисляйте да ги пренесете и на работното място.

10. Прекаляване с парфюма

Всички обичаме хубавите парфюми. Това, разбира се, не означава, че трябва да се къпете с тях. Прекаленото много парфюм е доста неприятно. Представете си, че в стаята сте 5-6 човека и всеки се е напръскал като за световно, какво се получава тогава? Можете ли да работите в такива условия. Бъдете умерени. Помислете за носовете на колегите си.

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини