От х:

Днес в x:

Две награди от Чудомирови празници в Казанлък идват в Хасково

Изображение 1 от 2

  Спектакълът на хасковския театър „Иван Димов“- „Вечеря за глупаци“ е сред призьорите на Чудомирови празници 2024 в Казанлък. Режисьор е Евгени Будинов, композициите са Георги Георгиев, сценографията на Юлияна Войкова-Найман. В него участват актьорите:
  Стефан Кондров, Никола Манолевски, Емануил Костадинов, Изабела Иванова, Иванка Шекерева, Константин Николов и Стефан Цирков. Той е класиран на второ място от публиката сред постановки на театрални трупи и актьори от цялата страна

  Моноспектакълът „Нашенец“ на Мариус Куркински е носител на 21-ата награда „Комедиен хит на сезона“, а моноспектакълът „Провинциални истории“ на Иванка Шекерова, която е част от хасковската театрална трупа, е класиран на трето място.

  Наградите обявиха председателят на фондация „Чудомир“ Борис Кърчев и заместник-кметът на община Казанлък Аксения Тилева, по време на официалното закриване на големия форум на 1 април.

  „Вечеря за глупаци“ е второ наградено заглавие на  Хасковският театър „Иван Димов” в рамките на броени дни.  Спектакълът „Роднини” бе отличен с голямата награда на I-ия Национален фестивал на комедийните спектакли „Чудото”. 

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

  Още новини

  Последни новини