От х:

Днес в x:

Lidl изпраща 11 българчета на полуфинал на UEFA EURO 2024

Като официален партньор на UEFA EURO 2024 Lidl дава възможност на деца от цяла Европа да бъдат талисмани на футболистите

21 март 2024 г., София. От 25 март до 21 април единайсет българчета ще получат уникалната възможност да изведат един от големите отбори на полуфинала от UEFA EURO 2024 в Мюнхен. Инициативата е част от международната програма Lidl Kids Team, която компанията стартира като официален глобален партньор на UEFA EURO 2024.

Българските деца, които ще станат част от Lidl Kids Team, ще бъдат избрани посредством игра в мобилното приложение Lidl Plus. Участието в играта става посредством родител/настойник на детето, а записването е безплатно. Единствено условие е децата да са на възраст между 6 и 10 години.

Като официален партньор на първенството Lidl ще предостави възможност на над 1100 деца от цяла Европа да станат „талисмани“ на едни от най-добрите футболисти в света. Lidl покрива всички разходи по пътуването до Германия както за детето, така и за неговия придружител.

„Радваме се, че благодарение на партньорството ни с UEFA, имаме възможност да предложим на потребителите нови и неповторими преживявания. Със старта на програмата Lidl Kids Team показваме, че заедно с нашите клиенти сме от един отбор. Независимо дали става дума за предоставяне на най-доброто съотношение качество-цена, за предлагане на пресни и проверени плодове и зеленчуци или за предоставяне на достъп до един от най-големите футболни турнири, ние се грижим за нашите клиенти“, каза Нели Месерджиева, директор „Промоции, маркетинг и потребителско поведение“ в Лидл България.

За да се включи в играта, в периода от 9:00 ч. на 25 март до 23:59 ч. на 21 април, участникът трябва да кликне върху банера UEFA EURO 2024 в приложението Lidl Plus, който води към формата за регистрация, и да попълни необходимите данни. Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип на 23 април. Списъкът с печелившите ще бъде публикуван на www.lidl.bg/igra. Всички включили се, които не са избрани за голямата награда, участват в томбола за един от 1000 детски спортни екипа.

Общите условия на играта може да намерите тук.

Спечелилите „деца талисмани“ стават част от официалната програма на UEFA - Player Escort. Българчетата ще изведат играчи на терена на полуфинала от първенството на 9  юли, който ще се проведе на стадион „Алианц Арена“ в Мюнхен. Лидл България ще изпрати само две деца на свои служители, а останалите девет места в отбора ще бъдат разиграни в национална игра, достъпна за всяко българско семейство. Преди да се присъединят към най-добрите европейски футболисти на терена пред десетки хиляди фенове, спечелилите тази привилегия ще имат и туристически обиколки, изпълнени със забавни и образователни преживявания.

В турнира, който е от 14 юни до 14 юли тази година, най-добрите европейски футболни отбори ще имат общо 51 срещи. За всяка от тях ще има по 22-ма малки придружители (по 11 за всеки отбор).

Като водеща верига в България и в световен план Lidl цени и насърчава равните възможности не само вътре в компанията, но и във всички дейности, с които е свързана. С инициативата Lidl Kids Team компанията недвусмислено показва, че насърчава и изисква честно и открито сътрудничество, като не толерира неравностойно отношение. Поставянето на първо място на справедливостта и равните възможности ще води кампанията на Lidl през целия сезон на UEFA 2024.

………………..


За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 127 магазина в 54 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.


UEFA

Съюзът на европейските футболни асоциации е ръководният орган на европейския футбол. Това е съвкупност от самостоятелни сдружения, които обединяват 55 национални футболни асоциации в цяла Европа. Съюзът отговаря за всички въпроси, свързани с европейския футбол, като го насърчава в дух на единство, солидарност, мир, разбирателство и честна игра, без каквато и да е дискриминация по отношение  на политика, раса, религия, пол или  друга причина, за защита на ценностите на европейския футбол. Съюзът насърчава също  защита на етичните стандарти и доброто управление в европейския футбол, поддържа отношения с всички заинтересовани страни, участващи в европейския футбол, и подкрепя и защитава своите асоциации членки за цялостното благополучие на играта в Европа.


UEFA  EURO 2024

Първенството ще се проведе от 14 юни до 14 юли 2024 г. в десет града домакини в Германия: Берлин, Кьолн, Дортмунд, Дюселдорф, Франкфурт, Гелзенкирхен, Хамбург, Лайпциг, Мюнхен и Щутгарт. Германия беше избрана да организира 17-ото издание на Европейското първенство на UEFA на заседание на Изпълнителния комитет на UEFA на 27 септември 2018 г. Западна Германия беше домакин на изданието през 1988 г., но това ще бъде първият път, в който Германия организира Европейското първенство на UEFA след обединението.


CAA Eleven е ексклузивната маркетингова агенция на UEFA, назначена да управлява търговските права върху футболните състезания в UEFA, включително Европейското първенство по футбол на UEFA, Лигата на нациите на UEFA, Европейските квалификации, Европейското първенство на UEFA за младежи до 21 години и Европейското първенство по мини футбол на UEFA.

 

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Последни новини