От х:

Днес в x:

Посрещнаха с пита и мед Григор Димитров в Спортното училище в Хасково

    Най-добрият български тенисист Григор Димитров е от няколко дни в България и в родния си Хасково. Тази сутрин той посети Спортно училище „Стефан Караджа“, където завърши средното си образование. Покрай визитата му лъсна и основната причина, заради която топ тенисиста се е прибрал-една от фирмите, на които е рекламно лице, снима видеоразказ за него, в който ще представи стъпките, извървени от Гришо до върховете на световния тенис.

    Григор е прекрасен. Много естествен и любеобвилен, разказа директорът на Спортното училище Силвия Тенчева. Срещата му с настоящите възпитаници на училището е била много емоционална и вдъхновяваща. Григор е успял да се види и с по-голямата част от учители, които са му преподавали преди години.

    Посещението му заедно със снимачния екип продължава и в Езиковата гимназия в Хасково, където майката на Григор Мария Димитрова е преподавател по физическо възпитание и спорт. Снимките ще покажат и ежедневието на баща му и негов първи треньор по тенис -Митко Господинов.

    Това ще е вдъхновяваща история за таланта и труда, разказа Силвия Тенчева.

    Достъпът до звездата обаче е невъзможен от страна на медиите, заради изискванията на фирмата и обвързващите договори с нея.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини