От х:

Днес в x:

Обявиха обществена поръчка за смяна на водопроводи в пет критични точки на Хасково

Община Хасково обяви обществена поръчка за смяна на водопроводи в пет от най-критичните точки на града, съобщиха от местната администрация.

Първата реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа е за участъци по ул. „Червена стена“, от ул. „Генерал Столетов“ до съществуващ спирателен кран преди ул. „Бяло море“ с дължина около 510 м. и по ул. „Поборническа“, от ул. „Червена стена“ до ул. „Тракия“ с дължина на водопроводната система около 60 м. Предвиждат се 34 сградни водопроводни отклонения по ул. „Червена стена“ и ул. „Поборническа“.

В обществената поръчка е предвидена и реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в участък по ул. „Каменна“, от ул. „Генерал Столетов“ до съществуващ спирателен кран преди ул. „Крали Марко“. На ул. „Каменна“ ще бъде изграден водопровод с дължина около 570 м, както и 65 сградни водопроводни отклонения.

Третият водопровод, който Община Хасково планира да подмени, е този на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, в отсечката от ул. „Стара планина“ до спирателен кран преди ул. „Дунав“. Дължината на водопровода е около 510 м, а сградните отклонения са около 30.

В обществената поръчка е предвидена реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа и в участък по ул. „Хасковска“, от съществуваща шахта на ул. „Перущица“ до ул. „Свети Харалампий“. Дължината на водопровода е 560 м., 47 са сградните отклонения.

В обособена позиция №5 е включена реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в участък по ул. „Бадема“, в участък от ул. „22-ри септември“ до отклонението за блок 30 с дължина около 195 м.

Общата дължина на водопроводите, които ще бъдат подменени е близо 2 500 м. Стойността на строително-ремонтните работи е 1 057 784,00 без ДДС, сроковете за изпълнение са до 160 календарни дни от получаването на писмено уведомление за започване на дейностите.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини