От х:

Днес в x:

Училища и детски градини обявиха свободни места за преподаватели преди старта на учебната година

Свободни места за учители обявиха в РУО-Хасково директорите на гимназии, средни училища и тези на детски градини. Търсенето на преподавателите с различни специалности е за попълване на вакантни места преди старта на новата учебна година, който е само след два месеца.

Преподавател по английски език  с натовареност през годината от 432 часа търси Професионалната гимназия по туризъм в Хасково  "Александър Паскалев".

В професионалнато училище има свободно място и за учител по математика и информационни технологии. Вакантна позиция е обявена и за учител по български и руски език. Срокът за подаване на документи е 21 юли.

От попълнение в преподавателския състав  по руски  език и от преподавател по практическо обучение с позиция за инструктор за обучение на водачи на МПС в кат. "В", се нуждаят в СУ "Желязко Терпешев" в Любимец. Валидността на обявата е до 1 септември.

Учител по български език и литература и английски език търсят в СУ "Проф. д-р А.Златаров" в  Минерални бани, като документи могат да се подават за тази позиция до 18 юли.

Място е обявено за учител в прогимназиален етап за заниманията в занималнята е обявено от СУ "Васил Левски" в Хасково. Валидността на обявата е до 18 юли.

До 28 август кандидатите могат да подадат заявленията си за вакантното място за преподавател по английски език в СУ "Св. Климент Охридски" в Симеоновград.

На половин работен ден търсят касиер-домакин и  помощник възпитател в детска градина №21 "Вихрогонче"в село Конуш. Там има място и за учител. За първите две позиции времето е до 26 юли, а  за мястото на педагог се подават документи до 25 август.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Бр
    Браво
    19 -2
    16:25, 16 юли 2023
    Дано приемането на учителите бъде справедливо! А за директори-пенсионери вече на детски градини и училища и шефката на РУО не търсят ли места? Общината, какво още ги държите? Та какво основание?
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини