От х:

Днес в x:

Търсят Златко Дерменджиев от Хасково в цялата страна, доброволци се включиха в акцията

46-годишният Златко Дерменджиев от Хасково, който е в неизвестност вече пет дни е обявен за общонационално издирване.

Мъжът е излязъл от дома си на 13 юли около 15.30 часа за традиционната си разходка. Последно е бил засечен в 17.23 часа в района на вилна зона „Кекличево стопанство“ .

Висок е 175 см. с овално лице, къса, бяла прошарена коса, с тегло около 130 кг., зелени очи, с набола брада. По данни на близките му, когато напуска дома си, е бил с черни къси панталони, синя тениска, бели маратонки и сламена шапка.

Заедно с полицейските служители, в търсенето на Златко Дерменджиев, вече няколко дни се включват и доброволци, за да може да бъде обходен максимално по-голям периметър в локацията, където телефонът му е бил засечен последно.

В събота и неделя са обходени местности около селата Добрич и Каснаково, района на „Сивата вода“ и „Кенана“ и части от местността „Асенова крепост“. Днес търсенето му продължава в района около с.Клокотница и местността „Асенова крепост“.

Служители и близки призовават всеки който може да даде информация по случая да позвъни на тел.112 или да посети най-близкото полицейско управление.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини