От х:

Днес в x:

Откриха тялото на Златко Дерменджиев

Тялото на Златко Дерменджиев, който беше в неизвестност от две седмици е открито.

То е намерено в район, който спасителните отряди и преди са обхождали. Открито е в землището на с. Клокотница, в м. „Асенова крепост“. По непотвърдена информация  преди кончината си мъжът е приседнал до храсти.

За момента няма данни от насилие. Предстои аутопсия, която ще докаже каква е причината за смъртта му.

46-годишният мъж от Хасково изчезна на 13 юли след излизане от дома си за разходка. Заради повечето си килограми Златко правел чести обходи в района на "Кенана", обясниха тогава близките му.

Следите му се изгубиха в района на Кекличенво стопанство. Работеше се по различни версии. Първоначалното предположение, че е вероятно мъжът да има психично заболяване беше отречена от сестра му. Градските легенди завъртяха и история, че е възможно да да е блъснат от кола, натоварен в багажника и изнесен от града още в деня на изчезването му. Това беше категорично отречено от полицията, тъй като са били проверени всички излизащи тази вечер от града автомобили.

В акцията по издирването му се включиха роднини, приятели, доброволци, а през последните дни към полицията се присъединиха и спасителният отряд от Перник и военни от хасковското поделение.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    44
    4444
    80 0
    09:22, 28 юли 2023
    Да почива в мир!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини