От х:

Днес в x:

Полицаи със следови кучета и доброволци на крак пети ден в издирването на Златко Дерменджиев

    Пети ден, но все още без следа, полицаи от Хасково и доброволци издирват изчезналия на 13-и юли Златко Дерменджиев.

    Негови роднини и близки и тази сутрин се организираха в помощ на униформените. Екипите обикалят местата, където телефона на 46-годишния мъж е бил засечен за последно. Данните, с които се разполага за последните дири от 46-годишния мъж, са от района на Кекличево стопанство край Хасково.

    Включени в издирването са следови кучета, районът се обследва и със специализирана техника, включително и с дронове.

    Обхващането на местността е трудно заради гъстата гориста територия на места. Времето напредва, а следа не се открива от Златко, притеснение са близките му. Призивът им е още доброволци, които имат добър ориентир и умения, да се включат в търсенето.

    От кв. „Училищни“, в който живее изчезналият мъж, до парк „Кенана“, а от там до яз. Сивата вода, бил всекидневният му маршрут и един от начините чрез които се опитвал свали наднорменото си тегло.

    Последният прихванат сигнал и джипиесът отчитат връзка с него до обръщалото на автобус № 2.

    Търсенето на мъжа продължава. При излизането от дома си миналия четвърътк следобед Златко Дерменджиев е бил облечен с черни къси панталони, синя тениска, бели маратонки и сламена шапка. Той е висок 175 см. с овално лице, къса, бяла прошарена коса, с тегло около 130 кг., зелени очи и набола брада.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ва
      Валя
      21 -1
      12:56, 18 юли 2023
      Бил е шофьор на такси в САЩ,значи добре е с ориентирането!Евентуално нарочно да е избягал,пак не се вързва!Ако е паднал в дупка,кладенец....но и това едвали ще се случи,при положение,че върви по пътя!!!Дано скоро се намери човека.
    • 2
      Ня
      Някой
      11 -1
      13:33, 18 юли 2023
      Дано се намери човека, успех с търсенето. Само ми е много интересно директора на ОДМВР как не му е топло с тази униформа и кубинки....
    • 3
      Ми
      Милко
      8 0
      09:46, 19 юли 2023
      Полицията не действа адекватно в случая, не става въпрос за изгубено дете за да го търсят в гората, явно се касае за вероятно престъпление, тъй като човека явно не се е скрил по собствено желание. Процедурите и действията на полицията трябва да се насочат към разговори с близки и познати, изготвяне на версии и проверка на вилните имоти в мястото на изчезване, а не да се скитат из гората и да губят ценно време.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини