От х:

Днес в x:

Спасителен отряд, дронове и хеликоптер се включиха в издирването на Златко Дерменджиев

    Продължава мащабната акция за издирването на хсковлията Златко Дерменджиев, който е в неизвестност от 12 дни. Днес в търсенето се включи аварийно-спасителен отряд с обучено куче към община Перник. Групата, ръководена от Милко Михайлов има опит в издирването и откриването на безследно изчезнали хора. 

    Златко Дерменджиев последно е видян на 13 юли, когато излязъл за традиционната си следобедна разходка на “Кенана”. Последно е засечен от камери за видеонаблюдение в района на “Кекличево стопанство” и от там следите му се губят.

    От днес претърсванията на района започнаха отначало, като е въведена нова организация. Включиха се около 50 души общо - полицаи, пожарникари, спасители, доброволци, мотористи и представители на спортния клуб по ориентиране. Бяха използвани дронове, включително и с термовизионна камера. Издирването се затруднява от жегата, като то се осъществява сутрин рано и след 18 часа.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Да
      Даная
      11 -1
      09:32, 26 юли 2023
      Преди много години имаше изчезнал мъж в същия район. Претърсването се извърши от военнослужещите от гарнизон Хасково (и доброволци между войниците) под ръководството на доброволец от Щаба на дивизията.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини