От х:

Днес в x:

Полицаи от Хасково и Свиленград получиха нови пистолети „Валтер“ и „Тейзър“ като награда за добра работа

  Полицаи от Хасково и Свиленград са получили като награда за постигнати трайни резултати в служебната работа нови служебни оръжия от заместник-министъра на МВР Емил Ганчев, съобщиха от Областната дирекция на полицията, където се е провело днес предаването.

  Криминалистите Мирослав Чолаков и Петър Генев от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР- Хасково са получили пистолети „Валтер“. Същото оръжие е предадено и на младши инспекторите Георги Драганов и Драган Драганов от Районното управление в Свиленград.

  Заместник-министърът е предал и шест електропреносими пистолета „Тейзър“ за служители от Областната дирекция на МВР в Хасково. Използването на „Тейзър“-ите ще стане възможно, след като служителите преминат през обучение.

  „Полицаите заслужават по-добро материално-техническо обезпечаване, с което да боравят при изпълнение на служебните им задължения и да бъдат по-сигурни при самозащита“, е заявил заместник-министър Ганчев, цитиран от пресслужбата на Областната дирекция на МВР.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Де
   Дете
   12 -12
   20:10, 29 мар 2023
   Детски играчки!😃 Облечете ги в униформи да всяват респект,а не да им подарявате "плаши гарги"😃
   • Nd
    Ndiufl.rs
    18 -2
    08:26, 30 мар 2023
    Ако ти насочат такава "плаши гарга" сигурно ще изцапаш гащите. Униформата си е за униформените, а цивилните и тях ли да ги обличат? В тази държава всеки е експерт но по чуждите работи. А за изказване на нелепости равни нямаме.
  • 2
   Ня
   Някой
   19 -6
   09:09, 30 мар 2023
   Криминалиста Петър Генев е завършил висше образование в Кърджали за детски учител, а сега е топ ченге -- ха,ха,ха , същия като баща си....
  • 3
   Hj
   hjk
   12 -4
   10:03, 30 мар 2023
   Мафията се е сляла с държавата, а те се само награждават ...
  • 4
   Др
   Драган
   12 -4
   10:09, 30 мар 2023
   МВР - Пробита структура. Тези двамата никой ги не знае. Чак с оръжие ги награждават. Псевдо образование и псевдо кадри. Голяма разкриваемост имат тия двамата, големи резултати в работата - ахахахахахахах :) :) :) :) :)
   Да внимават да не се гръмнат и да го чистят редовно от прах Валтера ахахаххаха
  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини