От х:

Днес в x:

Задържаха двама пияни водачи и двама дрогирани, хванаха 17-годишен без книжка

Петима нарушители на пътя са хванати през последните три дни в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Две бързи производства са заведени на 24-и срещу водачи. 33-годишен е заловен в областния град да шофира Фолксваген. Проверка с дрегер показала наличие на 1,73 промила. Водачът е отказал кръвна проба, задържан е до 24 часа. Вторият нарушител е хванат на магистрала „Марица“ с леката си кола Ауди. 24-годишният от кърджалийското село Перперек е шофирал след употреба на амфетамин, потвърдено с техническо средство.

Полицаи от Хасково установиха нерегистриран мотопед на 25-и. Автопатрул е спрял за проверка на булевард „Васил Левски“ возилото, управлявано от 17-годишен. Освен, че мотопедът е без регистрационна табела се оказало, че момчето не притежава шофьорска книжка. Съставени са 2 акта по Закона за движение по пътищата.

Същия ден в управлението са пренощували още двама водачи – 51-годишен любимчанин и 56-годишен хасковлия. Първият е управлявал в областния град Пежо с наличие на метамфетамин, а вторият е шофирал по улиците на града с 2,38 промила алкохол в издишания въздух. Мярката им на задържане е до 24 часа по стартиралите бързи производства.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини