От х:

Днес в x:

Дрогирани и пияни шофьори засечени през почивните дни по улиците на Хасковска област

Два нерегистрирани автомобили са установи полицаи от Харманли на 9-и. Униформените са спрели за проверка „БМВ“, шофирано от 32-годишен от с.Устрем и „Опел“, зад волана на който седял 29-годишен мъж от Любимец.

От представените документи се е изяснило, че и двете коли са с прекратени регистрации и не са регистрирани по надлежния ред. Образувани са бързи производства.

На следващия ден в Районното полицейско управление на Хасково е заведено производство срещу 68-годишен шофьор, който е хванат да управлява леката си кола „Мерцедес“ под въздействието на метаамфетамин, потвърдено с техническо средство.

Последното производство през почивните дни е срещу водач от Тополовград. Той е спрян за проверка в града с „Фолксваген“. Пътните полицаи са регистрирали, че 34-годишният е шофирал с наличие на 1,74 промила алкохол в издишания въздух.

Полицаи от Свиленград са задържали и 57-годишен водач от Иран, шофиращ с дрога. На 11-и в 12 часа на митнически пункт „Капитан Андреево“, на влизане в България от Турция с автобус „Сетра“. Последвала е проверка от пътните полицаи с техническо средство, което показала употреба на амфетамин и опиати. Водачът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини