От х:

Днес в x:

Бившият и настоящият шеф на ВиК-Хасково в надпревара за титулярното място

Бившият шеф на ВиК-Хасково инж.Тодор Марков отново е сред претендентите за титулярното място на управител във водоснабдителното дружество. Той е един от тримата допуснати до конкурса за позицията, съобщиха от “Българския ВиК холдинг”. Инж. Марков, който беше освободен от поста в края на август 2021 г. заради тежките проблеми в сектора, е в конкуренция с настоящият управител инж. Божидар Желязков. След няколко рокади в управленската позиция, през октомври миналата година, инж. Желязков, който до този момент беше шеф на район „Селски“ във ВиК- Хасково, оглави дружеството.

В надпреварата за управител на ВиК-Хасково е и управителят на ВиК-Димитровград инж. Георги Тенчев.

Тримата трябва да представят на следващият етап на конкурса, който е на 14-и декември, своите концепции я за развитие на предприятието за период от три години.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ви
    ВиК
    59 -15
    11:28, 12 дек 2022
    Едни и същи селски к0ври* винаги!
    Б0клуц1 н3кадъ3н1
  • 2
    Ру
    Румен
    22 -8
    08:54, 13 дек 2022
    Направихте я" златна" тази вода --- нямате грам срам и съвет! Ще плащаме водата на "индианците" в кв."Република" а господата мъже ще се борят за шефското място във ВИК. Марков,ако се върне пак управител да не забрави да си сложи пак две секретарки че едната му е малко....
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини