От х:

Днес в x:

Пияни и дрогирани водачи пренощуваха в ареста на полицията

Петима шофьори, употребили дрога и алкохол са пренощували в полицейските арести в Димитровград, Хасково, Харманли и Тополовград пред последните две денонощия.

Две бързи производства са образувани срещу водачи на 8-и декември в Районното полицейско управление в Димитровград. Едното е срещу 71-годишен водач на „Хонда“, а другото -срещу 27-годишен шофьор на „Мерцедес“. И двамата са заловени да шофират в града с наличие съответно на 1,87 и 1,82 промила алкохол в издишания въздух. Нарушителите са отказали проба за химичен анализ. Бързо производство е стартирало на 10-и в управлението на полицията в Хасково срещу 30-годишен жител на с.Узунджово. Той е заловен да управлява в областния град „Опел“ след употреба на амфетамин и метаамфетамин. Употребата му на дрога е потвърдена с техническо средство.

Още двама водачи са установени с алкохол през същия ден. Първият е на на 52 години и е арестуван в харманлийското управление, затова, че е бил зад волана на „Форд“ с 1,38 промила алкохол. Вторият задържан е в Районното управление на Тополовград. Мъжът е на 49 години от с.Княжево. Заловен е да се движи в селото с „Фолксваген“ след употреба на 2,06 промила, потвърдени с дрегер. И двамата водачи са били с полицейска мярка на задържане.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини