От х:

Днес в x:

Жена върти волана след употреба на алкохол и наркотици, задържаха още двама дрогирани

Четирима нарушители на Закона за движение по пътищата са хванати през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Снощи около 23:30 часа на улица „Стара планина“ в Хасково е проверен Фолксваген с водач 20-годишен, чийто тест отчел употреба на амфетамин и метамфетамин.

„Компания“ в ареста му е правил и 21-годишен, управляващ Опел по улиците на областния град под въздействието на същата дрога.

В ареста в Харманли е пренощувала 32-годишна, шофираща Фолксваген. Техническото средство показало наличие на амфетамин и метамфетамин. Пътните полицаи са тествали жената и с дрегер. Неговите резултати също се оказали положителни. Скалата отчела и 1,35 промила алкохол в издишания въздух. Задържана е с полицейска мярка на задържане.

Неправоспособен водач е заловен да шофира АТВ в тополовградското село Устрем. Вчера в 17:30 часа полицаи са спрели за проверка четириколесното МПС, управлявано от 15-годишен. При справка се установило още, че возилото е без поставена регистрационна табела. На родителя на момчето е съставен акт по Закона за движение по пътищата.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини