От х:

Днес в x:

45-годишен мъж е починал след катастрофата тази сутрин

Изображение 1 от 2

    45-годишен мъж е починал, а двама са ранени, след зверската катастрофа на бул.„Васил Левски“ в Хасково тази сутрин. Инцидентът е станал около 8.30 часа. Двамата по-възрастни хора, които са пострадали,  са откарани в болницата. Не е ясно все още какво е състоянието им.

    Платното по булеварда в посока кв.“Орфей“ все още е затворен за движение. На мястото продължават огледите за изясняване на причините за инцидента.

    Загиналият мъж е от Мерцедеса, който се е движил с предимство и е засечен от  завиващ на ляво "Опел". 

    При удара Мерцедесът се е ударил в крайпътен стълб. Шофьорът му е откаран в коматозно състояние от екипа на Спешна помощ с черепно-мозъчна травма, обясниха от там. По-късно стана ясно, че е починал в болницата.

    Предстоят подробности от полицията за обстоятелствата около инцидента.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      11
      111Ф
      86 -3
      16:18, 15 сеп 2022
      Защо бе хора защо шофирате като камикадзета,има ограничения спазвайте ги,да добре отнето е предимство но ако скоростта е била в ограничението сега вероятността да има загинал човек щеше да е много малка или нямаше да има смъртен случай.Два смлени автомобила и един огънат стълб убеден съм,че някой е карал с превишена скорост,и то е ясно кой е.
    • 2
      Ал
      Алоооо
      46 -2
      20:34, 15 сеп 2022
      Ти , който даваш палец надолу........, не смяташ ли, че наистина карате като камикадзета?......, или и ти си един от тях!
      • 11
        111Ф
        29 -1
        22:27, 15 сеп 2022
        Аз ще ви дам отговор на въпроса защото тези който дават палец на долу те няма да ви отговорят защото нямат отговор,те сричат или се опитват да сричат поне докато гледат написаното от мен и защото нищо не са разбрали от написаното защото са неграмотни,а си въобразяват,че знаят всичко и са грамотни и заради това дават палец на долу.МИЛАТА МИ БЪЛГАРИЯ КАТО ТЕЗИ СЪЩИ КОЙТО ДАВАТ ПАЛЕЦ НА ДОЛУ Я ПОГУБВАТ И ПРОДАВАТ.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини