От х:

Днес в x:

Учителка от с. Крепост сред 12-те наградени за дигитално новаторство

    Началната учителка от ОУ „Христо Ботев в димитровградското село Крепост Александра Стефанова е сред 12-те отличени от Българска асоциация по информационни технологии преподаватели в страната за дигитално новаторство.

    Конкурсът „Дигитални новатори в образованието“ се проведе с подкрепата на Министерство на образованието и науката.

    Преподавателите получиха своите грамоти на официална церемония днес. Наградите са в четири категории - „Технологични иновации“, „Интерактивност при преподаването“, „Практическа насоченост на преподаването по информационни технологии“ и „Мултиплициране на иновативните учебни решения“.

    В първата категория победител стана Венелин Николов – учител по информатика и информационни технологии в ОУ „ Васил Левски“ в Разград. Учителят по математика и физика Лъчезар Томов взе приза по практическа насоченост на уроците по информационни технологии. Той преподава математика в НГДЕК „Св. Константин Кирил Философ“ и физика в частно училище „Томас Едисън“ в София. Снежана Иванова, старши начален учител от ОУ „Любен Каравелов“ в Русе, взе първа награда в категорията „Мултиплициране на иновативните учебни решения“.последната, четвърта категория за мултиплициране на иновативните учебни решения.

    Александра Стефанова е с първото отличие за интерактивност при преподаването. Тя получи наградата си от заместник-министъра на образованието и науката Мариета Георгиева.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ko
      koлеги
      3 0
      07:23, 30 юни 2022
      Началник 30.06. е няма ли да пенсионираш М.З. Свършиха ни възможностите за лизачество.
      • Оп
        Опс
        2 0
        14:55, 30 юни 2022
        Ами..и, Колеги! Тренирайте бе,тренирайте го това пусто" лизачество". Който го може- може! Днеска " лиз", утре " близ" и договора ти е.....продьлжен.
        Защо завиждате?????
    Последни новини