От х:

Днес в x:

Задържаха хасковлия за кражба на мобилни телефони от игрална зала и от кола

Двама души са задържани за кражби през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Единият е 30-годишен от Хасково, който откраднал два мобилни телефона от областния град. Единият е Самсунг, който задигнал около 10:30 часа вчера от автомобила на 44-годишен мъж, който бил паркиран в района на улица „Ятак” в квартал „Република“. За целта нападателят счупил две стъкла на колата.

Другата кражба е извършена по-рано през деня от игрална зала в центъра на Хасково, откъдето мъжът задигнал мобилен телефон Хуавей, собственост на 23-годишен хасковлия.

Извършителят признал за извършените деяния. Откраднатите мобилни телефони са предадени с протокол за доброволно предаване. По двата случая са образувани бързо и досъдебно производство.

На 23.06.2022 г., около 9:00 часа, в Районното управление в Хасково е получен сигнал от 49-годишен мъж от областния град за извършена кражба от незаключена постройка. Той заявил, че е задигнат бензинов детски мотопед, черен на цвят с бели и червени ивици. Установен е извършителят на деянието. Това е 25-годишен мъж от града, криминално проявен. Мотопедът е предаден с протокол за доброволно предаване. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини