От х:

Днес в x:

Хванаха двама дрогирани водачи, задържаха мъж с наркотици

Двама дрогирани водачи са хванати в Хасковско през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Първият задържан е на 34 г. и е хванат в Харманли да управлява Опел с канабис и амфетамин, потвърдено с техническо средство. Пред контролните органи, сириецът с постоянен адрес в Германия не представил валидна шофьорска книжка. Мярката му на задържане е до 24 часа.

Вторият шофьор, заловен с дрога е на 27 г. Полицаите са го заловили в Симеоновград да шофира Ауди с наличие на амфетамин и метамфетамин.

Полицаи от участъка в Симеоновград конфискуваха тютюн без бандерол. Вчера в 15 часа те са извършили проверка в имот на улица „Илинден“. В дома, обитаван от 63-годишна жена е открит 0,750 кг нарязан безакцизен тютюн, предаден с протокол от собственичката си.

Полицаите проверили и дом на улица „Витоша“ в града, чийто 53-годишен обитател бил познайник на полицията. Намерени са електронна везна, бутилка с жълтеникаво вещество, друга – с бяло кристално вещество и трета - с бяла на цвят течност и утайка, реагиращи на наркотични вещества. Мъжът е задържан до 24 часа по заведеното досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    До
    До полицията
    10 -1
    12:48, 14 юни 2022
    Като ги пуснат пак ще се дрогират, после пак ще ги хванете и пак отново и така до безкрай!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини