От х:

Днес в x:

Задържаха 18-годишен за серия кражби, 15-годишни задигнаха таблет

Хасковските полицаи са задържали 18-годишен за кражби. Вчера, в хода на провеждаща се полицейска операция по линия на конвенционалната престъпност, полицаи от управлението в областния град са установили момчето и са доказали съпричастността му към кражба, станала в началото на септември. Тогава познайникът на полицията задигнал от покрив на бензиностанция в града медни плоскости и покривни ламарини.

Момчето се оказало съпричастно и към обявена в средата на миналия месец кражба на 16 артикула и 100 лева от павилион на улица „Могила“. В процеса на работата станало известно, че е извършител и на кражба от строителен обект на улица „Правда“, откъдето откраднал моторен трион и перфоратор. По въпросните деяния, хасковлията е направил пълни самопризнания, като е върнал част от откраднатите вещи с протокол. Мярката му на задържане е до 24 часа.

Също за кражба в участъка в Симеоновград е доведен 15-годишен, укриващ в дома си откраднат таблет. След проверка в жилището му на улица „Хебър“, служителите са открили откраднатата вещ, а той признал, че я задигнал от дома на свой съгражданин в съучастие с друг негов връстник. Кражбата е осъществена в края на септември през отключената врата на жилище на улица „Рила“. Момчетата са предали таблета с протокол.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    АН
    А н т и м а н г а л
    5 0
    14:08, 1 окт 2021
    Шибани п - р - и - м - а - т - и.
  • 2
    Ко
    Колето
    4 0
    15:39, 1 окт 2021
    Обесе го на площада Аз ще бутна столчето
Последни новини