От х:

Днес в x:

Шофьор от Елхово почина в катастрофа до с. Иваново

Водач от Елхово е починал след произшествие вчера, съобщават от полицията. Катастрофата е  станала на третокласния път на разклона за с.Иваново.

В 10,20 часа на кръстовището за разклона за селото, два леки автомобила – „Форд“, управляван от 66-годишен мъж от Елхово и „Фолксваген“, шофиран от 47-годишен харманлиец, са се сблъскали. При удара а мъжът от Харманли е с натъртвания в областта на корема, прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Шофьорът от Елхово е транспортиран в МБАЛ- Харманли. При прегледа става ясно, че има счупен таз и ребра и контузия на главата. Отведен е в МБАЛ -Хасково, където е починал. 

Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Още едно ПТП е станало вчера на кръстовище в Харманли. В 18,50 часа, между улиците „Ал.Константинов“ и „П.Р.Славейков“ са се ударили „Тойота“ с водач 59-годишен, теглещ с гъвкава връзка „Опел“ и мотоциклет „Априлия“, управляван от 36-годишен. Вследствие от сблъсъка са пострадали мотоциклетистът , който е с болки в гърдите, охлузена подбедрица и глезен и возещата се на мотоциклета 31-годишна жена – с охлузвания по кръста, бедро и подбедрица, и двамата без опасност за живота. Съставен акт

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини