От х:

Днес в x:

8 °C

Хасковлийка: Теч от спукана тръба изби в двора на къщата ми

  Теч от спукана тръба изби в двор на къща на улица „Иларион Макариополски“ в Хасково. За това разказа хасковлийката Радка Цветкова, която живее в жилище на №4А.

  Тя обясни, че течът в двора й се появил преди около двайсетина дни. Първоначално си помислила, че се наводнява от съседната къща, но изчакала съседа си да се върне от чужбина. Установили, че проблемът не е при комшията.

  Радка Цветкова заяви, че в четвъртък миналата седмица подала сигнал във ВиК-Хасково, откъдето на следващия ден дошли на проверка. Според хасковлийката, от водното дружество установили, че повредата е в тръба за питейна вода на улицата край къщата й. Заяви, че от ВиК са обещали да отстранят теча в понеделник, но и до днес това не се случило. В същото време водата продължава да тече, а Радка се опасява, че може да наводни приземния етаж или да увреди основите на къщата.

  Потърсен за коментар главният инженер във ВиК-Хасково Лозко Лозев заяви, че работят в намален състав, а и днес са ангажирани с отстраняване на големи аварии в квартал „Болярово“ и в хасковското село Въгларово. Той обеща да обърне внимание на случая.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (12)

  • 1
   Защо такива природни аномалии няма в кв."Република" ?
   Какво ли щеще да е ако вместо вода извираше нефт и природен газ в дворчето на бабата?
   • Бр
    брусли
    9 -4
    15:15, 30 мар 2021
    Безплатно водата, какво повече искаш, бе?
   • За
    Запознат
    7 0
    16:15, 30 мар 2021
    Ако в дворчето на бабата извираше нефт, ти щеше да си последния който щеше да разбери какво ще стане.
  • 2
   Ба
   Батко Иван
   30 -4
   14:45, 30 мар 2021
   През кризата с урана и спирането на водата в различни квартали се установи, че Република ползва вода колкото целия останал град и в същото време не плаща почти нищо. Всички плащат водата на Република, а ВИК нищо не прави за да спре разхищението и преписва всичко на загуби по мрежата. Няма ли най-поле някой да вземе мерки, да спре незаконата вода в република и да намали цената за хората?
   • Дя
    дядо Апостол отпред театъра
    4 -17
    15:26, 30 мар 2021
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Ма
    Марков
    11 -4
    15:57, 30 мар 2021
    Няма да съм аз. Следващия да се оправя.
   • До
    До дядо Апостол
    9 -3
    16:18, 30 мар 2021
    Отпред ли си или отзад, какво завиждаш на жената. Насочила се е да, ти и това не можеш, защото не ти е мухлясал двора, а нещо друго. И никога няма да разбереш какво е за твое съжаление.
   • Дя
    дядо Апостол
    3 -3
    16:25, 30 мар 2021
    Въри като си мераклия и не забравяй да гласуваш!
   • До
    До дядо Апостол
    5 -3
    16:41, 30 мар 2021
    Най малко теб ще слушам какво да правя. Защо си мислиш че си най печения? От такива философи като теб сме на това положение.
   • До
    До дядо Апостол
    6 -2
    16:43, 30 мар 2021
    Чул недочул, разбрал неразбрал, бърза да пише. Да се покаже от дупката. Ти като си от ВиК, защо не си свършите работата, вместо да пишете?
  • 3
   Дя
   Дякон Апостол
   3 -4
   17:28, 30 мар 2021
   Козата си сака пръч а изборната урна бюлетини!
  • 4
   Ха
   Хасковлия
   1 -4
   07:50, 31 мар 2021
   Абе хора, това е чиста питейна вода, която я плащаме и ще плащаме ние. Това са загуби за ВиК, които ще надуят сметките и цената на кубик занапред. Какви градинки, какви пръчове, какъв нефт? Толкова ли Ви е слаб багажа? Явно да. Тогава плащайте вие докато ви дойде акъла.

  Хороскоп за 13.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Постепенно навлизате в добра физическа и психическа форма и желанието ви за промяна се засилва с всеки изминат ден. Това ви подтиква да насочите енергията си в позитивна насока. Няма да ви липсват възможности за развитие на потенциала, просто трябва да се мобилизирате и да действате.
  13 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Добро развитие на делата ви и приятелски сбирки, но които ще ви подскажат великолепни идеи. Други ще мислят над възможностите за бизнес, а няма да липсват и такива, които ще положат специални грижи по опазване на имуществото си. Към партньора си бъдете ведри и не го пренебрегвайте, ако някъде другаде са отнесени мислите ви.
  13 апр 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Атмосферата на дома ще ви зарежда с добри очаквания, но и не само тя. Развитията през последните дни ще ви подтикнат към конкретни действия, свързани с предстоящо пътуване или друга делова активност. Други ще продължат с професионалната си подготовка, отдавайки значение на нови моменти в нея.
  13 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Поставяте си високи цели, които изискват последователни действия и упорство, за да стигнете до желаните резултати. Подобряване на материалното състояние за онези от вас, които не щадят времето и силите си. Бъдете добри с всички и най-вече с хората от обкръжението ви, те милеят най-много за вас. Отнесете се към предложенията им конструктивно и ще си спестите недоразумения.
  13 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  С лекота ще постигате всичко, с което се захващате днес. Възползвайте се от шанса, но не злоупотребявайте с късмета си. В добра физическа форма сте, самочувствието ви е добро и това ви прави още по-витални. С доброто си настроение влияете положително и на финансовото си състояние.
  13 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Без излишна суета ще работите и придвижвате делата си в посоката, която желаете. Покажете на недоброжелателите си, че компанията им няма да ви липсва. Позитивното ви мислене ще ви помогне да неутрализирате лошите енергии покрай вас и по-бързо да приключите с нещата, които не ви носят добро настроение.
  13 апр 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Понижено настроение и раздразнителност ще се забелязват у много от вас днес. Причините са комплексни, но като основна е липсата на трайна трудова заетост. Уморени сте от несигурността и безпаричието, но това не е причина да се отказвате от правата си. Вниквайки в подробностите, ще прецизирате всичко и ще намерите по-бързо решение на проблема си.
  13 апр 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Развитията през последните дни влияят върху желанието ви за изяви. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. В живота на някои от вас ще се появи нов човек, чиято роля ще бъде значима. Не пренебрегвайте онези, които показват добрите си намерения към вас.
  13 апр 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  При вас шансовете ви за успех в домогванията ви към вниманието и чувствата на една определена личност са твърде оскъдни. За момента запазете съществуващото положение, за да не го изгубите и него. Ще имате хубави събития, които ще разнообразят деня ви и ще ви заредят с очаквания.Не анализирайте прекалено много нещата, защото ще изгубите очарованието на мига.
  13 апр 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Служебни ангажименти ще запълнят времето на много от вас. Но най-добре ще се почувствате, ако използвате деня за почивка и не мислите за проблемите. Можете да сте полезни и на други, не отказвайте съдействието си. Допирът с природата и чистият въздух ще ви се отразят добре и ще мобилизират силите ви.
  13 апр 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще инициирате срещи с хора, които биха ви помогнали да се справите по-добре с проекта, над който работите. Финансовите ви проблеми ще намерят решението си и с подкрепата на добре подбрани приятели, намерете пътя към тях. Ще преборите стреса с релаксиращи масажи, спортни занимания или в компанията на любим човек.
  13 апр 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Предстоят ви важни промени в личен план. Преценете добре приоритетите си и не се колебайте да действайте. Не обръщайте внимание на пренебрежението от страна на близките си. Съвсем скоро всичко ще се промени в желаната от вас насока. Със своята проницателност и интуиция вие успявате да достигнете до скрити за другите детайли, които трябва да използвате.
  13 апр 2021
  Последни новини