От х:

Днес в x:

10 °C

Двама нови заместник-районни прокурори в Хасково

Мария Кирилова и Зорница Проданова са новите заместник-районни прокурори на Районна прокуратура – Хасково, съобщиха от държавното обвинение.

Мария Кирилова и Зорница Проданова встъпиха в длъжност като заместник административни ръководители на Районна прокуратура – Хасково, съобщиха от държавното обвинение. Те бяха избрани с решение на Прокурорската колегия на ВСС на 16 декември 2020 г. Районният прокурор Румен Сираков им пожела успешна и ползотворна работа.

До момента Зорница Проданова беше прокурор в Районна прокуратура – Хасково, а Мария Кирилова беше районен прокурор на Районна прокуратура – Свиленград. От 1 януари 2021 г. районните прокуратури в Свиленград, Димитровград, Харманли и Ивайловград станаха част от Районна прокуратура – Хасково като Териториални отделения. Магистратите и съдебните служители остават да работят на същите места, където и досега в четирите града. Гражданите вече могат да подават своите жалби, заявления и други документи в Териториалните отделения в Свиленград, Харманли, Димитровград и Ивайловград, а така също и в Хасково.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Бъ
  бъзз
  26 -2
  17:10, 4 яну 2021
  Бря, колко стаж има Проданова, като изключим майчинството, че вече заслужи и такъв пост?
  Риторично си питам.
  • Ку
   КУрЕЦ
   1 -1
   01:22, 7 яну 2021
   Съдии и прокурори в тази корумпирана сграда....всичките са за икерсажа
 • 2
  Ко
  Коко
  28 -1
  17:31, 4 яну 2021
  За новата длъжност сигурно по хилядарка отгоре... Много прокурор, много чудо!! Престъпленията отчитат сериозен спад, но бройката на червенопелеринестите - не!
 • 3
  Пр
  Пройчев
  28 -2
  18:05, 4 яну 2021
  Прокуратурата вече 10 г е бухалка в ръцете на Борисов. Велчев, Цацата и Каскета са абсолютни подлоги. Хора без достойнство.
 • 4
  Ал
  Александра
  31 -2
  20:13, 4 яну 2021
  Прокурор Зорница Проданова не обвини Евгений Димитрович и не защити съседите на руското семейство на ул."Самуил", ул."Оборище" и ул."Видин".
 • 5
  Ve
  VEGA 2002
  5 -20
  20:32, 4 яну 2021
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Ме
   Мечтател
   15 -2
   21:20, 4 яну 2021
   Ами то така с мечти се става първо прокурор, после заместник. Колко като нея има и в съдилищата.

Хороскоп за 25.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Обмислете положителните и отрицателните страни на въпроса, който стои за решаване пред вас днес, за да се предпазите от грешки. Ще бъдете успешни, ако не игнорирате разума от сърцето си и им отдавате еднакво значение. Общуването с приветливи и позитивно мислещи хора ще ви бъде полезно и ще ви се отрази тонизиращо.
25 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Телец Обхванати сте от ентусиазъм и това неминуемо ще доведе до промени. Ако се вслушате в съветите на ценен за вас човек и ги приложите в бизнеса, ще регистрирате сполука. Ако прекарвате почивката си на море бъдете внимателни с подводните спортове.
25 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
25 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите по-голямата част от времето си на реализацията на делова задача. Обмислено и разумно пристъпвате към работата си, друго не би могло и да бъде за вас, за това ще се доближите до успеха. Търсещите нов път ще проучват възможностите за образование или работа в чужбина.
25 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите самостоятелно, влагайки творчески заряд и амбиция за изява. Без да отхвърляте чуждите идеи ще търсите най-доброто, което да приложите в работата си. Така ще си осигурите по-добри бъдещи проекти, а от там и финансова осигуреност. Вслушвайте се в съветите на специалисти за здравословните си неразположения.
25 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Полезните ви контакти ще благоприятстват задачите, с които се захващате днес. Когато сте в позиция на зависими от някого знаете как да се държите, но не променяйте отношението си към него при промяна на обстоятелствата. С ентусиазъм ще градите планове за общото ви бъдеще с партньора, вдъхновени от вниманието му към вас.
25 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви спокоен неделен ден. Делата ви ще вървят така, както сте ги планирали. Вечерта е възможно да се отдадете на развлечения. Среща със стари приятели ще ви развесели и настрои позитивно за предстоящата седмица. Имате нужда от повече разнообразие, затова помислете какво можете да направите по въпроса.
25 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри очаквания от предстояща сделка и ще подчините времето на деловите си ангажименти. Натовареността ще изостри чувствителността ви и са възможни конфликти. Владейте се, за да не провалите настроението, не само своето, но и на околните. Пътуващите ще изпълнят програмата си, стига да са внимателни, ако шофират.
25 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Без да се стряскате от динамичното развитие на събитията покрай вас, ще задълбочите интересите си в сферата, в която работите. Доверието, което сте изградили до тук ще благоприятства по-следващите ви стъпки, без затруднения ще се ползвате от услугите на хората около вас.
25 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Затрудненията на работното място ще ви поизнервят, но ще намерите правилните решения за тях. Не се ангажирайте с много дейности наведнъж, за да можете да мислите пълноценно, а не под въздействие на стреса. Не пренебрегвайте семейството си и обърнете внимание на личните си дела. Грижите за здравето ще ви се отразят добре, ще ви направят по-гъвкави и бодри.
25 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не се подвеждайте по чужди съвети, защото е възможно прикрити недоброжелатели да ви навредят. Вслушвайте се в собствената си интуиция и действайте съобразно нея. Имате успех сред противоположния пол. Чарът и чувството ви за хумор са неотразими. Възползвайте се.
25 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Инвестирайте в бъдещето си. Направете нужните усилия днес, за да се чувствате добре утре. От изявите ви ще зависят бъдещите ви реализации. Ползотворни контакти ще ви помогнат да определите приоритетите си, като дадете предимство на нещата, които ви носят доволство и добри доходи.
25 яну 2021
Последни новини