От х:

Днес в x:

3 °C

Дават под наем стола на Автото за над 225 лева без ДДС

Ученическият стол в Професионалната гимназия по транспорт и аграрни технологии „Никола Йонков Вапцаров“ в Хасково ще бъде отдаден под наем. Това става след решение на Общинския съвет. В тази връзка е публикувана обява за публичен търг с тайно наддаване.

Ученическият стол е с площ 150 кв. м. и се намира в приземния етаж на школото на улица "Добруджа" 65, бившето ТМСС. Началната тръжна цена е 225 лева без ДДС.

Оферти се приемат до 15 часа на 19.01.2021 година в канцеларията на училището на улица "Република" 1, а самият търг ще се проведе на следващия ден от 11 часа.

Кандидатът, предложил най-висока цена, ще подпише договор за 10 години.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Тр
  Тракторист от Манастир
  13 -2
  18:46, 4 яну 2021
  Ясно, ще имаме ресторант "Темесето" - наистина интересно име!
  • 44
   4444
   6 -3
   21:16, 4 яну 2021
   Кой ще си купи паметник на културата? Общината трябва да плаща на някой, за да и смени печките от 1970 година, дограмата - и тя някъде от там. И с тази пандемия - не се знае този "стол" дали ще заработи.
   Вие бихте ли го взели?
 • 2
  Км
  Кметя Станчо Будала
  3 -4
  21:28, 4 яну 2021
  Начуквам им го на всички бъдещи кметьове на Пъпеш - сити
  • До
   До Кметя Станчо Будала
   3 -2
   21:29, 4 яну 2021
   Майци дано имаш време да изядеш каквото си откраднал :))
 • 3
  Пи
  пита м
  12 0
  21:57, 4 яну 2021
  За темесето или за автото става въпрос? В стола на автото се бичат нонстоп сватби и сватбарите се записват за две години предварително.
  • Ня
   Някой
   3 -3
   08:10, 5 яну 2021
   Сватби само на Орки и господата от Анадола, ама сега не е разрешено.
 • 4
  Ха
  Хасково
  4 -1
  00:12, 5 яну 2021
  Млади хора няма, чакали за сватби. Те вече не се женят

Хороскоп за 16.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи. Ще ви се отдава без затруднения да решавате въпроси от професионален, обществен и личен характер. С колегите си бъде коректни, както и с всеки друг, ако искате да приключите навреме и без нежелани последствия общите ви задачи.
16 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Несвойствени за вас занимания ще отнемат част от времето ви, но няма да съжалявате. Добри попадения в сферата на недвижимите имоти, както и в рекламата и бизнеса, като цяло. Нищо не е случайно, за успеха си сте работили много, днес ще берете плодовете от този труд. Движете се повече и общувайте с приятни хора.
16 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Денят ви ще е успешен и наситен с преживявания. Преуморявате се с работа, но има защо. Ще получите добра оценка и предложение за промяна на работното място. Финансовите придобивки ще ви радват, а също и доверието на хората към вас. Ще получите нови възможности за реализация и социален възход.
16 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Отнасяйте се с разбиране към градивната критика по ваш адрес. Със сигурност има какво да научите за себе си, въпреки опита и квалификацията ви. Истина е, че имате повече разходи през тези дни, но по-важно е, че ги правите с желание – за подаръци и други удоволствия. Настроението ви в никакъв случай няма да пострада.
16 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате върху какво да се съсредоточите, за това ще си спестите излишните приказки. Отдадени на работата си, ще се вглеждате в променящите се бързо събития и ще търсите своето място в тях. Няма да ви бъде трудно, с логичното си мислене и действия бързо ще си осигурите добри позиции.
16 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Активността ви ще ускори развоя на делата, насочвайки събитията в благоприятна за вас посока. В общуванията си бъдете търпеливи и не създавайте напрежение на хората, които не се отличават с вашите качества. По-възрастен човек ще ви заяви намеренията си относно предстоящо събитие.
16 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте особено привлекателни за околните, чувството ви за хумор и младежкото ви излъчване до голяма степен ще ви помогнат в деловите ви срещи. Дори по време на напрегнати преговори успявате деликатно да разведрите обстановката.
16 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Готовността ви да сте полезни и добрата ви подготовка, ще направят възможно постигането на всичко, с което се захванете днес. Ще получите потвърждение на казаното много скоро. Смелите ви ходове и вниманието на което се радвате, ще доведат до положителни развития в живота ви.
16 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Други от вас ще засилят общуването си с колеги и познати, помагайки им да подобрят душевното си равновесие. Силни сте и внушавате доверие и надежда, когато го желаете.
16 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Възползвайте се от собствената си изобретателност. Можете да бъдете доволни от себе си по отношение на деловите си ангажименти и това няма да е случайно. Стремете се към повече прозрачност във взаимоотношенията си с хората около вас. Забравете миналото и се съсредоточете върху настоящето.
16 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Поставяте си постижими цели, които няма да ви затруднят. Успявайки в намеренията си, ще подобрите вярата в собствените си сили, а с нея и мотивацията си да продължите напред. За награда ще изживеете вълнуващи мигове с човек, когото харесвате. Също така ще се ползвате от услугите на тези, които ви обичат.
16 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Здравословното и физическото ви състояние е отлично. Започвате добре новата работна седмица, имате много нови планове, върху които съсредоточавате усилията си. Напрежение е възможно да се появи от страна на интимния ви партньор, затова бъдете внимателни. Вие сте решаваща страна в случая.
16 яну 2021
Последни новини