От х:

Днес в x:

19 °C

Трима на съд за документни престъпления в Хасково

Районна прокуратура - Хасково предаде на съд 40 лица през месец юни, съобщиха от държавното обвинение.

В Районен съд - Хасково с прокурорски акт са внесени: 2 дела за заживяване на съпружески начала между пълнолетен и девойка под 16 години; едно дело за причиняване на телесна повреда; 6 дела срещу 7 лица за кражби; едно дело за престъпление против кредиторите - за неуведомяване в 30-дневен срок след изпадане на търговско дружество в несъстоятелност; едно дело за държане на акцизни стоки без бандерол; 3 дела за документни престъпления; 1 дело за хулиганство и 24 дела за общоопасни престъпления. В последната група попадат шофиране след употреба на алкохол/наркотици, използване на чужди регистрационни номера, кражба на МПС, държане на наркотични вещества без надлежно разрешение, за нарушаване на задължителна 14-дневна карантина или на други мерки, въведени против разпространението на Covid-19, за пътно-транспортни произшествия с причиняване на средна телесна повреда или имуществени вреди.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Сп
  спиро
  14 -5
  15:32, 17 юли 2020
  браво на журналистите в медията, това се казва новина. как досега не сте се сетили винаги да ни уведомявате какви дела се гледат в хасковския съд. вие сте номер едно, с новини винаги номер едно.
  • +-
   +-
   5 -2
   16:15, 17 юли 2020
   Спиро, новините тук не са задължителни за четене, нито за коментиране. Особено ако последното е извършено без използване на главна буква в изложението.
   Освен това, в новината се съдържа много информация от юридически характер, която е полезна за читателите и повишава общата им култура.
 • 2
  ??
  ???
  24 -1
  16:20, 17 юли 2020
  Отново няма предадени на съд лица за производство и разпространение на наркотични вещества
  • 20
   2015
   13 -1
   19:22, 17 юли 2020
   Полицаите ги хващат, а работливите прокурори ги освобождават и така от 2015г. досега.
 • 3
  Ко
  ковит 19
  14 -6
  16:43, 17 юли 2020
  Прокуратурата не беше ле разпространител на Ковит 19? Съда не го ли затвориха за дезинфекция? Дано всички Гешеви подлоги ги натръшка "короната".
  • Ко
   Ковачев
   3 -5
   17:13, 17 юли 2020
   Прокуратурата не си била гледала работата .Ти случайно си от тези подведени и подсъдими! Както и да е съда може и да излезе с някакво становище понеже крадат на дребно . Обаче няма да има съд за олигарсите, които се крият, тровят ни и ограбват.
   Вървете протестирайте за по-голяма и пълна анархия!
 • 4
  Га
  Ганчев
  9 0
  21:41, 17 юли 2020
  ЦАНКОВ- Панаир Чадър за производители и разпространители на дрога! Икономическа Полиция- мъж под чехъл! КАТ- машина за пари,къде в джоба,къде в хазната, според будалата!
  • Дж
   Джем
   10 0
   08:04, 18 юли 2020
   Цанков да предостави едно помещение от сградния фонд, управляван от ОДМВР-Хасково, където Руснака и Даймянова да работят

Хороскоп за 19.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
19 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
19 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
19 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
19 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
19 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
19 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
19 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
19 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
19 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
19 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
19 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
19 сеп 2020
Последни новини