От х:

Днес в x:

23 °C

Търсят учител в детска градина и психолог с 10 г. опит с деца

Свободно работно място за старши учител в детска градина е обявено в Бюрото по труда в Хасково. За заемане на позицията се изисква висше образование по предучилищна педагогика, 1 или 2 професионално-квалификационна степен.

Търси се още психолог на 4 часа. Изисква се кандидатите да имат висше образование по специалността и 10 години опит с деца.

Бизнесът има нужда от машинни оператори за шиене, продавач-консултанти, шофьори. 

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

 • 1
  Ва
  Васко
  29 -1
  09:53, 27 дек 2020
  Сигурно ще искат и да е на 25 години психолога с 10 г опит. И ще се хукне този/тази с 10 г. опит да ходи на 4 часа някъде да си губи времето като 1 час консултация на частно е между 25 и 60 лв?!
 • 2
  Бихме помогнали в транзитния период на дечицата към нова сексуалност
  като психолози - доброволци.
  Имаме опит в транзит от журналисти към танцьорки на пилон в Баните
 • 3
  Хм
  Хм
  27 0
  10:13, 27 дек 2020
  Искат I или II ПКС? Направо да си кажат кой е нагласеният! Никой без стаж няма шанс в тоя случай.
  • Мн
   Много точен коментар
   20 0
   18:16, 27 дек 2020
   Да кажат наистина кой е нагласеният наш човек.То бива,бива,ама тия хасковски идиотщини ги няма другаде в България.Ей затова сме на тоя хал.Между другото,ако спретнат и конкурс,пародията ще е още по-голяма.Засрамете се,началници!Номерата ви ги знае целият град
 • 4
  Г-
  Г- Михайлов
  4 -21
  10:35, 27 дек 2020
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 5
  Та
  така
  22 0
  11:40, 27 дек 2020
  Така-а-а....и какви работни нужди налагат учител в детска градина, често определян като дететегледач, и по-малко като педагог да има 1-ва или 2-ра професионална степен! Нагло е даси показвате игричките пред цял град! Нагло е толкова да сте жадни за ......,че да не ви стигат да си разделите "благодарностите"! И това не става само чрез директорките на образователни институции - това го знаят и го играят и останалите свързани с образованието в града - знаете кои сте и какви сте!
  • Ка
   Каренин
   6 0
   14:18, 28 дек 2020
   Така е, за съжаление и не само в образованието а навсякъде. Появява се "наш човек", конкурса се наглася съобразно това каква квалификация и стаж има. Нещо повече, при търгове изискванията се нагласят спрямо това, което притежава "нашата фирма". И всичко това се знае и продължават с тая порнография да дразнят хората. Излезте и кажете ето го нашия кандидат, няма смисъл от конкурси, на които се явяват покрай "нашия човек" и млади завършили добре подготвени поне теоретично деца с надеждата, че имат шанс. Е как после тея млади хора да участват в други конкурси и въобще да останат да живеят в тая порнографска обстановка.
 • 6
  Й
  й
  28 0
  11:59, 27 дек 2020
  Придобиването на ПКС е доброволно и не може да пердставлява условие за заемане на длъжност в образованието!
 • 7
  Хе
  хей спите ли още
  15 -1
  15:51, 27 дек 2020
  Всички знаем как се назначават по детските градини и училищата - само градски, наши хора и нечии женички, за които са се обадили! Със съдействието на РУО и всички гробари на власт! Ей тва е истината. Ама от истината боли - нали!
 • 8
  Па
  Паржу
  7 -1
  17:16, 27 дек 2020
  Аз познавам един бивш PR с над 20 години професионален опит, които в момента се изявява като педагог. Но настоящата му професионална рамка е тясна за него и размаха му. Та ви го препоръчвам да го назначите.
  • Па
   Пак Паржу
   6 -1
   20:50, 27 дек 2020
   Допуснал съм в препоръката си лек фактологически дисонанс. Човекът, за който става въпрос в момента работи като възпитател и се задушав в това свое актуално амплоа.
 • 9
  Ма
  мандатност!
  9 0
  12:35, 28 дек 2020
  Мандатност на директорите и директорките на училища и детски градини!
 • 10
  Ст
  Станчо срещу 5000 лева
  3 0
  13:56, 28 дек 2020
  Станчо кмета се обажда на когото трябва и е готово. А може и Динко Тенев

Хороскоп за 22.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Не се отказвайте от завоюваните позиции. Знаете към какво се стремите и това ви дава нужната сила да продължите напред. Успехът ви има много измерения. Радвате се на признание и уважение от страна на колеги и началници. В личен план ще можете да стабилизирате отношенията с любимия човек и ще укрепите връзката си.
22 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Щом искате останалите да ви харесват, да им помагате и едновременно с това да помагате и на себе си, не забравяйте да проявявате искрен интерес към хората, с които общувате. И знайте, че изражението на лицето е по-важно от дрехите, в които сте облечени.Приятни и романтични мигове ви очакват, ако успеете да спечелите вниманието на една личност, която е наблизо.
22 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днешният ден е твърде специален за вас, тъй като ще видите плановете си за страхотно прекарване на нощта осъществени. Вие мислите освен за собственото си прекарване и за настроението на другите, но в това отношение едва ли ще има за какво да се притеснявате.
22 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Захващате се с нещо, което на пръв поглед е безполезно, но на вас ви се струва и полезно и приятно. Не ви се стои у дома днес, затова ще трябва да приемете някое от предложенията на ва-ши близки. Движението ще ви се отрази добре, а ако изберете мяс-то, което не посещавате всеки ден, направо ще се преродите. От-ношенията ви с любимия човек ви карат да се чувствате чудесно.
22 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес някои от вас ще се заемат с работата на свои близки, тъй като не можете да им откажете помощта си. Всяко нещо, с което се захванете обаче го вършите толкова добре, че околните ще останат изключително доволни от вас. На някои им предстои пътуване, свързано с ваш ангажимент, но то ще успеете да ви разнообрази и да ви помогне да се разтоварите.
22 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Деликатното ви поведение ще ви донесе предимства днес. Подбирайте внимателно думите си и не търсете причини за конфронтация, дори и да имате основание за това. Ще получите интересно предложение за нова работа, бизнес или пътуване. Преди да отговорите – помислете. Трайни придобивки ще внесат настроение и ще подобрят самочувствието ви.
22 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес ще трябва да работите упорито, за да свършите нещо в определения срок. Постарайте се наистина да го направите, това ще издигне авторитета ви, както и личното ви самоуважение. Контактите едва ли са най-силната ви страна днес, така че най-добре ще е да ги сведете до минимум. Обърнете повече внимание на семейството си днес.
22 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Деловата седмица за вас не е приключила още. Ще имате важни срещи, които е възможно да доведат до договори. Нали вие това очаквате. За други от вас се очертава пътуване извън вашето населено място. Осигурете си време за почивка и развлечения.
22 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Сред хаоса на ежедневието ще откриете добра възможност за себе си да изявите по оригинален начин мисленето и намеренията си. Това ще се приветства от онези, които ви ценят и остане незабелязано от други, без значение за развитието ви. Отдайте заслуженото и на партньора си. Без него не бихте имали нещата, които ви радват.
22 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Нека силното ви желание да не заслепява здравия разум, само така можете да се надявате на успех. Много радост ви носи интимният партньор.
22 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Денят ви ще премине в движение, тъй като стоенето у дома не е достатъчно разнообразно за вас. Ангажирате се с въпроси на ваши приятели, но по-добре ще е ако стоите встрани от чужди проблеми. Помогнете доколкото можете, но в никакъв случай не се нагърбвайте изцяло с неща, които те трябва да свършат. Намерете подходящ начин да се разтоварите.
22 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Не мислете, че можете най-добре да се справите сами, погрешно е и да се надценявате, въпреки способностите си. Не отхвърляйте ничие внимание и подкрепа, ще се нуждаете от тях. Влечението ви към човек, който нехае ще ви попречи да забележите друг, истински влюбен във вас. Не пропускайте шанса си.
22 апр 2021
Последни новини