От х:

Днес в x:

2 °C

Търсят учител в детска градина и психолог с 10 г. опит с деца

Свободно работно място за старши учител в детска градина е обявено в Бюрото по труда в Хасково. За заемане на позицията се изисква висше образование по предучилищна педагогика, 1 или 2 професионално-квалификационна степен.

Търси се още психолог на 4 часа. Изисква се кандидатите да имат висше образование по специалността и 10 години опит с деца.

Бизнесът има нужда от машинни оператори за шиене, продавач-консултанти, шофьори. 

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

 • 1
  Ва
  Васко
  29 -1
  09:53, 27 дек 2020
  Сигурно ще искат и да е на 25 години психолога с 10 г опит. И ще се хукне този/тази с 10 г. опит да ходи на 4 часа някъде да си губи времето като 1 час консултация на частно е между 25 и 60 лв?!
 • 2
  Бихме помогнали в транзитния период на дечицата към нова сексуалност
  като психолози - доброволци.
  Имаме опит в транзит от журналисти към танцьорки на пилон в Баните
 • 3
  Хм
  Хм
  27 0
  10:13, 27 дек 2020
  Искат I или II ПКС? Направо да си кажат кой е нагласеният! Никой без стаж няма шанс в тоя случай.
  • Мн
   Много точен коментар
   20 0
   18:16, 27 дек 2020
   Да кажат наистина кой е нагласеният наш човек.То бива,бива,ама тия хасковски идиотщини ги няма другаде в България.Ей затова сме на тоя хал.Между другото,ако спретнат и конкурс,пародията ще е още по-голяма.Засрамете се,началници!Номерата ви ги знае целият град
 • 4
  Г-
  Г- Михайлов
  4 -21
  10:35, 27 дек 2020
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 5
  Та
  така
  22 0
  11:40, 27 дек 2020
  Така-а-а....и какви работни нужди налагат учител в детска градина, често определян като дететегледач, и по-малко като педагог да има 1-ва или 2-ра професионална степен! Нагло е даси показвате игричките пред цял град! Нагло е толкова да сте жадни за ......,че да не ви стигат да си разделите "благодарностите"! И това не става само чрез директорките на образователни институции - това го знаят и го играят и останалите свързани с образованието в града - знаете кои сте и какви сте!
  • Ка
   Каренин
   6 0
   14:18, 28 дек 2020
   Така е, за съжаление и не само в образованието а навсякъде. Появява се "наш човек", конкурса се наглася съобразно това каква квалификация и стаж има. Нещо повече, при търгове изискванията се нагласят спрямо това, което притежава "нашата фирма". И всичко това се знае и продължават с тая порнография да дразнят хората. Излезте и кажете ето го нашия кандидат, няма смисъл от конкурси, на които се явяват покрай "нашия човек" и млади завършили добре подготвени поне теоретично деца с надеждата, че имат шанс. Е как после тея млади хора да участват в други конкурси и въобще да останат да живеят в тая порнографска обстановка.
 • 6
  Й
  й
  28 0
  11:59, 27 дек 2020
  Придобиването на ПКС е доброволно и не може да пердставлява условие за заемане на длъжност в образованието!
 • 7
  Хе
  хей спите ли още
  15 -1
  15:51, 27 дек 2020
  Всички знаем как се назначават по детските градини и училищата - само градски, наши хора и нечии женички, за които са се обадили! Със съдействието на РУО и всички гробари на власт! Ей тва е истината. Ама от истината боли - нали!
 • 8
  Па
  Паржу
  7 -1
  17:16, 27 дек 2020
  Аз познавам един бивш PR с над 20 години професионален опит, които в момента се изявява като педагог. Но настоящата му професионална рамка е тясна за него и размаха му. Та ви го препоръчвам да го назначите.
  • Па
   Пак Паржу
   6 -1
   20:50, 27 дек 2020
   Допуснал съм в препоръката си лек фактологически дисонанс. Човекът, за който става въпрос в момента работи като възпитател и се задушав в това свое актуално амплоа.
 • 9
  Ма
  мандатност!
  9 0
  12:35, 28 дек 2020
  Мандатност на директорите и директорките на училища и детски градини!
 • 10
  Ст
  Станчо срещу 5000 лева
  3 0
  13:56, 28 дек 2020
  Станчо кмета се обажда на когото трябва и е готово. А може и Динко Тенев

Хороскоп за 20.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Бъдете дружелюбни към околните, защото присъствието ви е важно за тях. Покажете ангажираност към проблемите им и се съобразете и с тяхното мнение. Ще се нуждаете от подкрепата им и вие за в бъдеще. Очаквате прекалено много от връзката си с човек, който е несериозен и стоящ в страни от вас.
20 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Интересно съчетание на полезното с приятното, което ще ви помогне да се разведрите. Любимите ви хора също ще вземат участие. Ще се погрижите за физическата си форма, имате нужда от повече движение и чист въздух. Добро стечение на обстоятелствата ще ви срещне с човек, когото обичате и това ще ви направи щастливи.
20 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
20 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви е отговорна и не може да си позволите отпускане. Но ще постигнете голяма част от заплануваното и това ще повиши самочувствието ви, а също така ще ви даде увереност да продължите. Очаква ви финансово стабилизиране. В личен план сте доста по изнервени, отпуснете се, но не за сметка на другите.
20 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Отворени сте за предложения и чужди идеи, и с енергия ще се посветите в реализацията на печеливша задача. Търсещите от вас ще получат предложение за нова работа. Качествата и подготовката ви са предимство, но не подценявайте и конкуренцията. Не се щадете, щом от вас се очаква повече, вероятно има още какво да дадете.
20 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
В подем сте и това се забелязва във всяка ваша постъпка. Ако се колебаете дали да предприемете рисковано начинание, което би ви донесло бърз и значителен успех, знайте че шансът ви е много добър. Вслушването в съветите на ваш близък няма да ви е излишно.
20 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Успехът ви днес в най-голяма степен се дължи на проявената в подходящия момент дипломатичност. Уважението, с което се ползвате на работното място днес многократно ще нарасне. Точните ви и навременни действия ще спестят много средства на организацията, в която работите.
20 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изяснете си деловите или технологични детайли, които могат да ви противопоставят на някого, за да си спестите излишни главоболия. Заложете на открития диалог и се вслушайте в мнението на опонентите си. Това е във възможностите ви, както и други полезни неща, които очакват вниманието ви днес.
20 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Водени от творчески амбиции, ще работите вдъхновено и с желание. Постигнатото ще ви радва и зарежда с добра енергия. Ако изпитвате затруднения, има с кого да ги споделите, за да потръгнат делата ви. Любовта ви е силна и ви мотивира да гледате на предизвикателствата без излишен стрес.
20 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не се предоверявайте днес за да избегнете финансови загуби. Бъдете по-резервирани към хора, които искат заем. Предпазливостта обаче е излишна при интимните авантюри, които предприемате. Бъдете дръзки, успехът е ваш.
20 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако искаш да спечелиш повече приятели, покажи им, че искрено се интересуваш от тях, но ако искаш да не ги загубиш не се опитвай да ги караш да се интересуват от теб. Човек, който не се интересува от ближния си среща най-много трудности в живота и най-много наранява другите. Ще пътувате по служебни дела и в перспектива се очертават добри шансове за печелене на пари.
20 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Увлечени сте от нестандартни неща и това може да стане причина да изпуснете благоприятни възможности на работното си място. Преценете кое е най-важно за вас, като не пренебрегвайте и съветите на хората около себе си, които искат само най-доброто за вас. Грешна преценка може да ви донесе неприятности, затова когато взимате решения, обмислете ги добре.
20 яну 2021
Последни новини