От х:

Днес в x:

Шофиралият в насрещното водач офейкал в Турция

Изображение 1 от 2

    Водачът на лекия автомобил Опел Зафира с пловдивска регистрация, който е шофирал в насрещното по магистрала “Марица” и предизвика катастрофа, е заминал в Турция. Това съобщи началникът на “Пътна полиция” в Хасково главен инспектор Димо Чобанов. Той поясни, че при установяването на шофьора срещу него ще бъде взето административно отношение. Ще му бъдат снети и обяснения.

    Припомняме, че инцидентът стана на км 91 на аутобана, малко преди 9 часа днес. При него пострада жена, която е откарана в хасковската болница. Тя е пътувала в лек автомобил Фолксваген Шаран с кърджалийска регистрация, който се е блъснал в лек автомобил Тойота и в мантинелата.
    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Лу
      лудия Макс
      20 -1
      13:59, 20 ное 2020
      Бързал е за пазара в Одрин.
    • 2
      семки ли са люпели през това време
      • Ха
        Хахах
        12 -8
        14:42, 20 ное 2020
        Тебе са люпели.А и будните граждани дето е карал срещу тях и те са бързали за пазара и не са се убадили на 112,те какво са люпели?
    • 3
      11
      11111
      15 -3
      15:11, 20 ное 2020
      иначе системата за плащане на глоби по границата е законна...за колко време е стигнал до границата...колко бързо е минал проверката и...как е реагирала полицията...това че полицията...ще..направи не отговаря на въпроса защо не го е направила...марката я знаем...номерът също ...при нас е нормално за всичко да е утре...защо да си разваляме рахат-локума днес...
    Последни новини