От х:

Днес в x:

12 °C

Общинският съвет на Хасково заседава онлайн

Общинският съвет на Хасково ще заседава онлайн заради повишаващия се брой на заразени с коронавирус и във връзка със заповедта на здравния министър от вторник за ограничаване на струпването на хора в затворени пространства.

Това налага и отлагането на планираната за 30-ти октомври сесия на местните парламентаристи. Председателят на Общинския съвет на Хасково Таня Захариева обясни, че новото заседание е насрочено за идния петък-6-ти ноември. То обаче ще се състои в интернет. Всеки от общинските съветници ще има свои акаунт и възможност за лично гласуване в интернет.

До края на тази седмица ще стане ясно коя ще бъде информационната система за провеждането на заседанието.През следващата ще бъде определен каналът, на който ще се излъчва заседанието.

На сесията ще бъде направен и видеозапис, който е необходим за попълването на протокола, тъй като той все още се изисква по закон да бъде изписан и съхраняван на хартиен носител, обясни Таня Захариева.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (16)

 • 1
  Це
  Цензура
  22 -4
  18:37, 28 окт 2020
  Да попитам защо цензурирате различните от вашите мнения щот не ви оттърва или щото така ви е наредено. Мисирки
 • 2
  До
  Дорчето
  22 -2
  19:19, 28 окт 2020
  Както са тръгнали нещато скоро ще ни накарат да правим и онлайн с.е.к.с
  • Це
   Цензура
   12 -3
   19:39, 28 окт 2020
   Е онлайн кекса е хубаво нещо нали се насърчава развитието на идиотите та що човек трябва да се мъчи като може да натисне едно копче и кеф ти тая звезда кеф ти оная .А зомбоидите си крачат из града
  • Общинските тулупи
   чукат онлайн раята - кражбата не може да спре
   .... "Парите никога не спят " - филма уолстрийт
 • 3
  Да
  Дармонев
  22 0
  19:31, 28 окт 2020
  Някой може ли да каже тези толупи по колко получават. И за какво.
  • Ба
   Бая пари
   14 -2
   20:54, 28 окт 2020
   Тези тулупи включително и онова мършавото кречетало с очилата взимат по 700 - 800 лева за два часа работа в месеца. Сега искам да знам пак ли ще взимат пари след като ще си лежат вкъщи пред компютрите. Защо като са загрижени за хората не се отказаха от парите си в съвета поне за времето на пандемията. От тях само един е успял човек. Онзи очилатия глист който всяка сутрин прави свирки на узунджовеца.
 • 4
  Да
  Да
  21 0
  20:17, 28 окт 2020
  Ей това са общинари за пример! Браво значи ние ще работим и ще се заразяваме а те онлайн брей супер що не започват засилените ви провеки в магазините това ли са ви мерките за които призовавате хората!
 • 5
  Ам
  Ам
  8 -11
  20:31, 28 окт 2020
  В магазините продължават да ходят хора без никакви предпазни средства и да застрашават живота на останалите хора
  • Ем
   Ем
   15 -2
   20:54, 28 окт 2020
   Ти защо ходиш по магазините бе
 • 6
  Ка
  Картечарски
  14 0
  20:54, 28 окт 2020
  Преди време имаше един с нарисуван крокодил на ризата. Не го виждам на снимката. Всички са за Белене. Града трябва да се управлява от един шериф. Като му изтече мандата отново да се кандидатира и ако набере под 30% , отива в затвора за 5 години. Да видим тогава такива като Беливанов и сегашния(не мога да му запомня името) дали даже ще помислят да стават кмет.
 • 7
  Ам
  Аман
  3 -5
  22:10, 28 окт 2020
  Само простотии се пишат в коментарите. Нищо смислено
 • 8
  ?!
  ?!
  7 0
  22:21, 28 окт 2020
  Защо в залата има хора без маски?
 • 9
  ?!
  ?!
  7 0
  22:24, 28 окт 2020
  Успявам да преброя 9 нарушителя!?!А на пазара с маски!
  И сега?Глоба?
 • 10
  До
  Дормушев
  4 0
  06:08, 29 окт 2020
  Тоя дебелия(дева мамаму) на първия ред как се казва.
 • 11
  То
  тончо
  3 0
  08:34, 29 окт 2020
  Искам да попитам имаме ли кмет на града и как се казва
  една година от както е кмет ,какво е направил
  нека всеки пише и коментира
 • 12
  Ня
  Някой
  4 0
  10:14, 29 окт 2020
  Ако е възможно и корупцията да мине онлайн, мерси!

Хороскоп за 03.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си.
03 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.
03 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.
03 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Не се притеснявайте излишно за проблем, касаещ близък човек. Ще съумее да се справи сам, а ако поиска помощ – не му отказвайте. Парични вложения ще ви накарат да потърсите съвет от хора, занимаващи се с инвестиции.
03 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. Не се колебайте да се обграждате със сътрудници, защото те ще се окажат от решаваща роля при един служебен проблем, който ще доведе до финансов успех. Едно запознанство е възможно да прерасне в голяма любов.
03 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговска сделка или доведат споразуменията с клиенти и партньори до предстояща такава.
03 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
03 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.
03 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
03 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Имате възможност да работите на спокойствие и да напреднете наистина много. Не се отказвайте от идеята, дадена ви от ваш близък. Впоследствие ще откриете безспорни предимства и възможности за в бъдеще.
03 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Нещата около него започват да се развиват в благоприятна светлина и това внася спокойствие в семейството. Благодарение на последователните си действия имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание.
03 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Усетът ви за изгодни инвестиции ще ви открие добра възможност да увеличите финансовото си състояние. С помощта на нови партньори ще укрепите позициите си в избраната от вас сфера на действие.
03 мар 2021
Последни новини