От х:

Днес в x:

13 °C

Общинският съвет на Хасково заседава онлайн

Общинският съвет на Хасково ще заседава онлайн заради повишаващия се брой на заразени с коронавирус и във връзка със заповедта на здравния министър от вторник за ограничаване на струпването на хора в затворени пространства.

Това налага и отлагането на планираната за 30-ти октомври сесия на местните парламентаристи. Председателят на Общинския съвет на Хасково Таня Захариева обясни, че новото заседание е насрочено за идния петък-6-ти ноември. То обаче ще се състои в интернет. Всеки от общинските съветници ще има свои акаунт и възможност за лично гласуване в интернет.

До края на тази седмица ще стане ясно коя ще бъде информационната система за провеждането на заседанието.През следващата ще бъде определен каналът, на който ще се излъчва заседанието.

На сесията ще бъде направен и видеозапис, който е необходим за попълването на протокола, тъй като той все още се изисква по закон да бъде изписан и съхраняван на хартиен носител, обясни Таня Захариева.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (16)

 • 1
  Це
  Цензура
  22 -4
  18:37, 28 окт 2020
  Да попитам защо цензурирате различните от вашите мнения щот не ви оттърва или щото така ви е наредено. Мисирки
 • 2
  До
  Дорчето
  22 -2
  19:19, 28 окт 2020
  Както са тръгнали нещато скоро ще ни накарат да правим и онлайн с.е.к.с
  • Це
   Цензура
   12 -3
   19:39, 28 окт 2020
   Е онлайн кекса е хубаво нещо нали се насърчава развитието на идиотите та що човек трябва да се мъчи като може да натисне едно копче и кеф ти тая звезда кеф ти оная .А зомбоидите си крачат из града
  • Общинските тулупи
   чукат онлайн раята - кражбата не може да спре
   .... "Парите никога не спят " - филма уолстрийт
 • 3
  Да
  Дармонев
  22 0
  19:31, 28 окт 2020
  Някой може ли да каже тези толупи по колко получават. И за какво.
  • Ба
   Бая пари
   14 -2
   20:54, 28 окт 2020
   Тези тулупи включително и онова мършавото кречетало с очилата взимат по 700 - 800 лева за два часа работа в месеца. Сега искам да знам пак ли ще взимат пари след като ще си лежат вкъщи пред компютрите. Защо като са загрижени за хората не се отказаха от парите си в съвета поне за времето на пандемията. От тях само един е успял човек. Онзи очилатия глист който всяка сутрин прави свирки на узунджовеца.
 • 4
  Да
  Да
  21 0
  20:17, 28 окт 2020
  Ей това са общинари за пример! Браво значи ние ще работим и ще се заразяваме а те онлайн брей супер що не започват засилените ви провеки в магазините това ли са ви мерките за които призовавате хората!
 • 5
  Ам
  Ам
  8 -11
  20:31, 28 окт 2020
  В магазините продължават да ходят хора без никакви предпазни средства и да застрашават живота на останалите хора
  • Ем
   Ем
   15 -2
   20:54, 28 окт 2020
   Ти защо ходиш по магазините бе
 • 6
  Ка
  Картечарски
  14 0
  20:54, 28 окт 2020
  Преди време имаше един с нарисуван крокодил на ризата. Не го виждам на снимката. Всички са за Белене. Града трябва да се управлява от един шериф. Като му изтече мандата отново да се кандидатира и ако набере под 30% , отива в затвора за 5 години. Да видим тогава такива като Беливанов и сегашния(не мога да му запомня името) дали даже ще помислят да стават кмет.
 • 7
  Ам
  Аман
  3 -5
  22:10, 28 окт 2020
  Само простотии се пишат в коментарите. Нищо смислено
 • 8
  ?!
  ?!
  7 0
  22:21, 28 окт 2020
  Защо в залата има хора без маски?
 • 9
  ?!
  ?!
  7 0
  22:24, 28 окт 2020
  Успявам да преброя 9 нарушителя!?!А на пазара с маски!
  И сега?Глоба?
 • 10
  До
  Дормушев
  4 0
  06:08, 29 окт 2020
  Тоя дебелия(дева мамаму) на първия ред как се казва.
 • 11
  То
  тончо
  3 0
  08:34, 29 окт 2020
  Искам да попитам имаме ли кмет на града и как се казва
  една година от както е кмет ,какво е направил
  нека всеки пише и коментира
 • 12
  Ня
  Някой
  4 0
  10:14, 29 окт 2020
  Ако е възможно и корупцията да мине онлайн, мерси!

Хороскоп за 08.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Добър енергиен тонус и физическа устойчивост. Радвате се на споделено внимание в работата си. Признанието, което получавате не е случайно. Положените усилия за да се приспособите към новата ситуация ви карат да се чувствате добре. Приемате градивно забележките и продължавате напред.
08 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви спокоен ден на работното място. Със задоволство ще установите, че служебните ви дела се развиват успешно като някои от тях е възможно да надхвърлят очакванията ви. От вас се излъчват добро настроение и оптимизъм, които действат стимулиращо на близките ви хора. Отложете ангажименти вечерта, за да прекарате повече време с любимия човек.
08 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
08 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Присъствието ви от много хора е търсено и желано. Знайте, че само с постоянство и воля можете да постигнете желанията си, нищо няма да дойде наготово. В отношенията с роднините са възможни разногласия, от вас зависи да ги убедите аргументирано в правотата на доводите си.
08 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приключете навреме започнатите задачи, денят е подходящ и за други занимания. Ще останете адекватни на ситуацията и ще покажете най-доброто от себе си, споделяйки идеите си пред когото трябва. Разбирателството помежду ви ще помогне по-лесно да се постигнете обща цел. Други ще се подготвят за предстоящо събитие, важно за професионалната им реализация.
08 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоят ви важни ви срещи, изискващи да сте в добра форма. Ще се концентрирате в сферата на професионалните си занимания и ще търсите по-добри пътища за изяви. Личен проблем е на път да бъде решен, но не проявявайте твърдоглавие, а се вслушвайте в съветите на онези, които милеят за вас.
08 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Посветете времето си за приключване на проект, по който работите от дълго време. Придържайте се към онова, което ви е познато. Всяко отклонение от пътя, може да ви навреди. Покажете на близките си колко много ги цените и се нуждаете от помощта им. Това ще ги мотивира да поемат част от грижите ви. Заемете се със самоусъвършенстването си - изучаването на чужда език е добро начало.
08 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще спечелите, ако не пренебрегвате предложенията на колегите си и заедно взимате решения по общите ви задачи. Може да се наложат и компромиси, за това не бъдете категорични. За реализацията на нова идея също се консултирайте със специалисти, за да не хвърлите труда си на празно.
08 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Доста напрежение и непредвидени ядове се очертават пред повечето от вас. Въпреки това денят има изгледи да се превърне в един от най-успешните ви в последно време. При по-голяма концентрация ще успеете да избегнете повечето неприятности и да се възползвате от шансовете, които ви се откриват. Важно е да не губите обзелия ви днес ентусиазъм.
08 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С творческо настроение ще се отнесете към работата си. Една от причинете за повишения ентусиазъм е зараждаща се нова връзка или вълнуващо ви познанство. Но не така ще бъде с онези, които са заети да раздават “правосъдие”. Ако нямате пряко отношение към проблемите се въздържайте от коментари, за да не дистанцирате публиката от себе си.
08 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете повече пестеливи. Сега не е желателно да си позволявате излишни харчове. Отваряйте си очите на четири, особено ако при работата си работите с пари. Помощта, която ще ви бъде поискана е много необходима. Не я отказвайте. Всяко ваше доброволно желание за подкрепа ще бъде многократно възнаградено.
08 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задача, върху която отдавна работите ще се придвижи успешно напред и ще я приключите с добри резултати за себе си. Други ще поставят условие пред партньора си за конкретни обвързаности, може да не са в личен план. Но това е начина да продължите спокойно напред, със защитени интереси.
08 май 2021
Последни новини