От х:

Днес в x:

6 °C

Осъдиха ганаец, буйствал в миграционния център в Любимец и ранил полицаи

45-годишен мъж от Гана е осъден за хулиганство в Специален дом за временно настаняване на чужденци в Любимец и за нанасяне на телесни повреди на полицаи, съобщиха от държавното обвинение.

На 3.08.2020 г., около 22:30 ч., в миграционния център в Любимец, по време на поименна проверка за присъствие в стаите, чужденецът е нарушил обществения ред, отказал да се прибере в стаята си. Държал се агресивно, викал, обиждал дежурните полицаи и започнал да удря двама от тях. Според изготвената съдебномедицинска експертиза, А.Г. е причинил на двама от тях лека телесна повреда – на единия - травматично разкъсване на тъпанчева мембрана на ухото и нараняване на дясната ръка, а на втория – нараняване на лявата предмишница и контузия на дясното рамо.

До свадата се стигнало, тъй като чужденецът отказал да подпише документ за предаването му в Испания, където пребивавал от 15 години.

Районният съд в Свиленград му е наложил наказание 1 година условно с изпитателен срок от 3 години. Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Окръжен съд – Хасково.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

 • 1
  Га
  Ганаеца Мбонбоко
  2 0
  08:28, 10 сеп 2020
  Избирателите на ГЕРБ продължават да буйстват !

Хороскоп за 22.04.2021

Последни новини