От х:

Днес в x:

Откриха учебната година в Спортното училище, 44 нови ученици

    Традиционно учебната година бе открита в Спортното училище „Стефан Караджа“ в Хасково на 1 септември. На тържеството присъстваха само ученици от 5 и 8 клас, по указания на здравните власти. Не бяха поканени всички 210 ученици и официални гости заради въведените мерките срещу разпространението на коронавируса.

    Церемонията по откриването на учебната година започна с издигане националния флаг в двора на училището. Знамето издигна джудистът Янко Гаджев. Музикален поздрав отправи Христина Асенова. Водеща на празничната програма бе лекоатлетката Александра Димитрова от 12 клас.

    Приветствия по случай новата учебна година отправи директорът на училището Силвия Тенчева. Отчете, че изминалата учебна година е приключила успешно и училището добре се е справило добре с дистанционното обучение. Тя пожела успехи на учениците и треньорите през новата учебна година.

    Силвия Тенчева заяви, че тази година са приети 44 нови ученици. Има двама нови треньори – Живко Иробалиев по футбол и Салим Салим по борба свободен стил.

    През следващите две седмици учениците няма да влизат в класните стаи, а ще бъдат на двуседмичен лагер по различните видове спорт.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Кр
      Кристина Петрова
      7 -3
      12:17, 1 сеп 2020
      Туй моите пелета от Димитровград. Ами така е три деца и все от различни цветни мъже.....
      • Ко
        Колектива на Язаки
        11 0
        12:44, 1 сеп 2020
        След завършването ги очакваме при нас....
      • Сп
        Спортист
        3 -1
        17:25, 1 сеп 2020
        Ела да ти направя и едно бяло!
      • Кр
        Кристина Петрова
        3 0
        19:06, 1 сеп 2020
        Добре, всички ме знаят в Димитровград имам и страница във фейса с много снимки и много лайкове от обожатели
    • 2
      До
      До директора
      3 -2
      12:57, 1 сеп 2020
      Силвия,човешкия живот има начало и край.Много възпитаници са прославили спортното.,кой повече, кой помалко.Но,след кончината на всеки един да се даде възможност да постави на подходящо место в училището съответната информация за скръбната вест.
      • +-
        +-
        3 -1
        15:32, 1 сеп 2020
        На кого да се даде възможност?
        На всеки след кончината му ли?
        Я пак, ама по-ясно!
      • 12
        123
        1 0
        17:24, 1 сеп 2020
        също не съм съгласен децата ми да учат и да се движат в училище , и да четат некролози на хора които не познават. Това е училище , а аз съм убеден ,че всеки от нас има бивши колеги на които отдава съответната почит.Да не говорим ,че сигурно има такива за които знаят само определен кръг...... до колкото знам в Спортното училище има снимки на спортисти които са прославили училището и това е похвално , но да мрънкате ,че няма залепени некролози това не ми е ясно......
    Последни новини