От х:

Днес в x:

19 °C

Нови стаи след ремонт за 60 хил.лв. в Обединените общежития

Изображение 1 от 6

  С още обновени стаи със самостоятелен санитарен възел ще посрещнат учениците на есен в Обединените ученически общежития в Хасково. В ремонт е петият етаж в блок 1. Сменена е дограмата на всички стаи там, оформят се самостоятелни санитарни възли, пребоядисани са  помещенията и коридора на етажа.

  Ремонтът е за 60 хил.лв., които са заделени за обновяването от собствения бюджет, поясни управителят на ОУО Стайко Колев. Базата в Хасково е най-голямата от този тип в страната, тя е и с най-добри условия за пребиваването на учениците, както и за обхващането им в извънкласните дейности. На територията на общежитията има изградена фитнес зала, разполага се с компютърен кабинет, има и свободен интернет достъп.

  През изминалата учебна година там са пребивавали 350 души от различни краища на региона на Хасково и страната, които учат в местните гимназии.

  Вече върви и новият приемът на ученици от 5-ти до 12-ти клас за общежитията. Има и записани.

  25 лева е месечната сума, която се заплаща за общежитието. При кандидатстването няма ограничение за доходите на родителите, но подаването на документите става само на място, обясни заместник-управителката Наска Ангелова.

  Подготвя се и стая по интереси по програма на МОН. В нея ще се оборудват кътове за подготовка на учениците в учебния процес и извън него.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Пе
   Педагожкова
   10 -1
   21:29, 2 авг 2020
   По точно прилича на детска градина или забавачница.
  • 2
   Тъ
   Тъжно
   13 0
   22:47, 2 авг 2020
   В двайсет и първи век да се хвалиш че стаите на един етаж от ученическо общежитие са със самостоятелни тоалетни е тъжно.
   • Ха
    ХАНКО БРАТ
    3 -2
    02:11, 3 авг 2020
    Не намирай кусури на управляващите от ГРОБ!!! Искаш да счупиш държавата ли???
   • Ам
    АмериканскиХойКосмат
    4 -1
    02:59, 3 авг 2020
    И при нас стаите са със самостоятелни тоалетни ама
    за да завършат средно плащат по 600 долара на месец /стая

  Хороскоп за 19.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
  19 сеп 2020
  Последни новини