От х:

Днес в x:

26 °C

Нов доставчик ще храни децата в градините в Хасково

Избран е нов доставчик за храната в Хасковските детски градини по обявената обществена поръчка.

От общината информираха, че прекъсване на подаването на храна в детските заведения, млечната кухня и социалните заведения няма да има.

По обществената поръчка са участвали две фирми- „ВНП Фасилити“ ЕООД, която досега е доставяла храната, и ЕТ „Тано- Николай Траилов“.

За изпълнител е избран ЕТ „Тано- Николай Траилов“. Има сключен договор за приготвяне и доставка на храна за детски и социални заведения до приключване на обжалването на процедурата, обобщиха от общината.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

 • 1
  Хо
  хо
  14 -1
  16:04, 17 юли 2020
  Дано е по-качествена поне
 • 2
  См
  сметка
  32 -1
  16:37, 17 юли 2020
  ами то съвсем нормално да е друг защо Делян Делчев е общински съветник ,..,
  Всичкото е игра и сметка
 • 3
  То
  Тоя Делян
  35 -1
  16:45, 17 юли 2020
  Да му е честито на новия , качество не очаквайте
 • 4
  Иг
  ИГ
  28 -1
  17:15, 17 юли 2020
  Пак НАШТЕ ХОРА, че как иначе всички на всякъде само фирмата на наш Делян...
  Няма смисъл от поръчки работата е ясна..
 • 5
  Sv
  Svoboda
  28 -2
  17:18, 17 юли 2020
  Какво качество очаквате от най-ниската оферта? По начало процедурата е опорочена!
 • 6
  12
  123456
  30 -1
  17:24, 17 юли 2020
  Това не е сериозно!Продават само боклуци.Спрете да тровите децата.И после Дечев се чуди защо народа протестира ето ЗАТОВА!!!
 • 7
  Ут
  Ути Бъчваров
  8 -21
  17:45, 17 юли 2020
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 8
  Ит
  ИТИ
  25 -1
  18:06, 17 юли 2020
  19 години една и съща фирма и изведнъж хоп на тано и на делян
  защо не на други ...ще финансирам изборите ,но за сметка на това
  ще очаквам и поръчки и проекти ...всичко е ясно предварително
  делян целия град ,то било училища ,то било градини,то било топъл обяд
  като затвориха ресторанта сега трябва да се навакса
 • 9
  78
  78910
  14 0
  22:16, 17 юли 2020
  Децата винаги гладуват в детските градини, храната е под всяка критика, сега даже може и да е по-зле!
 • 10
  Ха
  хасковлия
  11 -1
  22:45, 17 юли 2020
  Почна новия кмет да си прави игрите спокойно едната година мина още три останаха,като гледам вече хората как недоволстват че не му го казват е едно но на другите избори ще е друго,дано успее да направи истински пари че какво го чака после...Вижда съдбата на Георги Иванов но тои направи пари и мн врагове...
 • 11
  Ко
  Компакт
  11 -2
  00:02, 18 юли 2020
  Ха добро утро и мога да се обзаложа на една бутилка 12 г. скоч, че сега с новия доставчик в пъти ще бъде по зле и има да си търсите предишните ВНП. Защо само две фирми са кандидаствали други няма ли в тий заблудено Хасково ... И съвсем случайно печели наш Делян ......
 • 12
  Из
  Избирател
  4 0
  14:11, 18 юли 2020
  Ей за това са протестите. Ставаш съветник от управляващите и печелиш поръчката. После процентите отиват в чекмеджето
 • 13
  Iv
  Iv
  2 0
  15:06, 19 юли 2020
  Готвеното им пълен боклук. Децата в училище въобще не го докосват. Закешени с брашно манджи. Отврат, ама нали са наши хора, естествено ,че ще спечелят.....

Хороскоп за 18.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
18 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
18 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
18 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
18 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
18 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
18 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
18 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
18 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
18 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
18 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
18 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
18 сеп 2020
Последни новини