От х:

Днес в x:

2 °C

Капка Вражилова положи клетва като младши съдия в Окръжен съд - Хасково

В Окръжен съд – Хасково встъпи в длъжност „младши съдия“ Капка Вражилова, съобщиха от Темида.

Тя положи клетва и подписа клетвен лист, в присъствието на председателя на Окръжен съд – Хасково Миглена Тянкова и на съдиите.

Младши съдия Вражилова бе назначена от Съдийската колегия на ВСС след обявен конкурс и преминат успешен деветмесечен курс на обучение в Националния институт на правосъдието.

Капка Вражилова е завършила висшето си образование по специалността „Право“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ през 2003 г. Тя е работила като разследващ полицай в ОДМВР – Пловдив и като адвокат в Адвокатска колегия – Пловдив.

Колегите ѝ от Хасково пожелаха успешна реализация, професионални успехи и удовлетворение при изпълнение на служебните й задължения като съдия.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

 • 1
  Ол
  оле
  11 -6
  11:05, 2 юли 2020
  изрусен съдия ... ужас
  • Ку
   Кура Лупа
   12 -4
   11:28, 2 юли 2020
   От най-благАродно
   Гробарско потекло
 • 2
  Са
  Сапето
  11 -2
  13:08, 2 юли 2020
  Да си смени фризьорката!!! Посивелите корени на косата й се набиват в очи отдалече!!!
 • 3
  Ва
  Васко
  7 -13
  13:17, 2 юли 2020
  Много злоба и завист. Ама на малкие пръст не може... Виж коментара
  • На
   Наско
   8 0
   19:50, 2 юли 2020
   Че защо?
   Съдебната ни система е пародия.
   Примери - виж новините всеки ден
   Посредствени съдии и прокурори
 • 4
  Ал
  алло
  17 -4
  13:29, 2 юли 2020
  поредната калинка напълниха системата с некадърници милиционери.
 • 5
  Ми
  Милата
  6 0
  13:38, 2 юли 2020
  Аки си мисли, че в Хасково се работи както в Пловдив, жестоко се лъже.
 • 6
  Ма
  Мари
  12 -3
  14:09, 2 юли 2020
  Стига с тия милиционери!
 • 7
  Бо
  Бончо Генчев
  7 -3
  14:13, 2 юли 2020
  Странно, все на висшите постове хора със странни фамилии, дали е защото имат някаква небългарска жилка, еврейска може би или друга?
  • Ди
   Димитров
   2 -3
   14:34, 2 юли 2020
   Ти вземи да се преименуваш че много селско ми звучи името ти
 • 8
  Ли
  Лиско
  6 -9
  14:25, 2 юли 2020
  Аман от тъпи коментари! Оставете жената спокойно да си работи. От 30 години в България няма милиция, така че стига сте живели със старите си спомени! гледайте напред, за да стане животът в страната ни еднакъв навсякъде!
  • Г-
   Г-н Михайлон
   5 0
   20:41, 2 юли 2020
   Вярно е,че от 30г в България няма милиция,но някой който служеше на Тато се мъчи да отклони темите от себе си и да си върже гащите по стария тертип. Вчера агент на ДАНС в Прокуратурата, днес Полицай за Съдия, изборите се фалшифицират, вярваш ли че ******* и Каскета скоро ще пуснат кокъла? Честно казано,даже ми намирисва на преврат, с който и Летеца ще катапултира!!! Вината си е в Българина! Световната историята не познава случай в който един строй да замени друг без революция и кръв! Това само комунистите го измислиха за да си запазят властта! Проклети да са Горбачов и Йоан Павел || !!!
 • 9
  Ня
  Няма такава държава
  3 -1
  14:51, 2 юли 2020
  Втри път ме изхвърлят . Текста е : От коментарите личи , че живеем в ,,НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" Хорица избиващи комплекси си чатят по цял ден.Горките те!
 • 10
  Аз
  Аз съм
  1 0
  15:16, 2 юли 2020
  Българите сме,,Тома неверни".Но поговорките ни са велики:Израти по ума!
 • 11
  Ко
  Кон без курсове
  9 -1
  18:02, 2 юли 2020
  Нищо против дамата, дано никога и по никакъв повод да не се срещнем на работното ѝ място, но има стандартната кариера като член от семейството на службите. Дознател, може би майчинство, второ, младши прокурор или съдия в някое по-забутано място и триумфално завръщане като съдия или прокурор в родният град. Обикновено още орисниците са отредили това, малко след раждането. Успех! Ако все пак има наследственост, може и за хубаво да е, до колкото може да има нещо хубаво в съда, освен власт, престиж и заплащане.
  • Ми
   Миа
   0 -5
   23:07, 2 юли 2020
   Ти си ,,кон",ама да беше учил за магистрат.Тогава... Виж коментара
 • 12
  Ми
  Милин
  0 -1
  23:23, 2 юли 2020
  Прост народ,бедна държава и това е много

Хороскоп за 03.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
С отговорно отношение към делата си ще пристъпите към изпълнението им. Добрата ви организация е гаранция за свършена в срок работа и още нещо. Благодарение на изградения си авторитет ще защитите позициите си по наболели въпроси, както на работното място, така и в държавното управление.
03 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Този ден се характеризира с личен напредък и възможности за удовлетворяване на определени изисквания на работното място. Ще преодолеете нещо, което ви е пречило да се развивате пълноценно. Не подценявайте помощта, която могат да ви окажат близките ви и особено сърдечния партньор. Притеснявате се излишно относно проблемите на ваш роднина, всичко ще е наред.
03 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Приключване на започнат проект ще ви натовари със срокове и допълнителни изисквания. Запазете спокойствие и не си го изкарвайте на сътрудниците или роднините. Занимаващите се с бизнес ще получат предимство. Съвместните действия с конкуренти, ако не ви донесат пари, то поне ще се запознаете с нивото на работата им.
03 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще постигнете значителни успехи в деловата сфера. Използвате максимално откритите шансове, което ви дава значителни финансови постъпления. Изненадайте вашия любим човек с приятен жест вечерта.
03 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
От позицията на по-силния ще следите поведението на приближените си, давайки съвети и препоръки. Запазете добрия тон и не пропускайте да насърчите активността им, това ще се оцени. Затруднения от технически характер ще възпрепятстват започната задача, но с нечия добронамерена помощ ще се справите.
03 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Професионалистите не позволяват на емоциите да диктуват поведението им. Ако считате себе си за такива трябва да се освободите от всичко, което пречи на трезвата ви преценка за нещата. Помислете добре върху възможностите си и в случай, че не ги преценявате, като добри, променете тактиката. Вярвайте в себе си, работата ви скоро ще даде резултат.
03 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Освободете се от напрежението и мислете за по-приятни неща. Домашните ангажименти ще ви подтикнат към преосмисляне на приоритетите ви, върху какво да съсредоточите вниманието си през следващите дни. Има неща, които не търпят отлагане, зимата чука на вратата. Отвърнете на доброто с добро.
03 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Работата ви днес ще е напрегната и ще е свързана с много хора и ангажименти. Въпреки всичко запазете спокойствие и бъдете сигурни, че ще успеете да осъществите голяма част от плановете си за деня. Възможно е да ви се наложи да изоставите нещо ненадеждно. Част от вас имат шанса да започнат нова сърдечна връзка и това обяснява прекалената ви емоционалност.
03 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С подходящи аргументи ще убедите някого да се включи в изпълнение на ваша задача. Организацията и ефективността на работното място налагат промени, които могат да ви противопоставят с колегите. Не прибързвайте с оценките, има по-елегантни начини за справяне със ситуацията, бъдете дипломатични.
03 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бързо се ориентирате в нова и сложна ситуация, в която сте изпаднали. Мнозина на ваше място биха се отчаяли, но вие веднага намирате няколко варианта за изход. Благоприятна в случая е и позицията, в която се намирате.
03 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
03 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Работата ви днес ще върви по обичайния начин. Имате възможност да осъществите намеренията си, но ще ви е необходимо търпение. Контактите ви с влиятелни личности могат да ви отворят много врати, но от вас зависи как ще използвате предоставените ви шансове. В интимен план ще се чувствате обградени с любов и сигурност, което ви зарежда с нови сили.
03 дек 2020

Случаен виц

Последни новини