От х:

Днес в x:

18 °C

Капка Вражилова положи клетва като младши съдия в Окръжен съд - Хасково

В Окръжен съд – Хасково встъпи в длъжност „младши съдия“ Капка Вражилова, съобщиха от Темида.

Тя положи клетва и подписа клетвен лист, в присъствието на председателя на Окръжен съд – Хасково Миглена Тянкова и на съдиите.

Младши съдия Вражилова бе назначена от Съдийската колегия на ВСС след обявен конкурс и преминат успешен деветмесечен курс на обучение в Националния институт на правосъдието.

Капка Вражилова е завършила висшето си образование по специалността „Право“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ през 2003 г. Тя е работила като разследващ полицай в ОДМВР – Пловдив и като адвокат в Адвокатска колегия – Пловдив.

Колегите ѝ от Хасково пожелаха успешна реализация, професионални успехи и удовлетворение при изпълнение на служебните й задължения като съдия.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

 • 1
  Ол
  оле
  11 -6
  11:05, 2 юли 2020
  изрусен съдия ... ужас
  • Ку
   Кура Лупа
   12 -4
   11:28, 2 юли 2020
   От най-благАродно
   Гробарско потекло
 • 2
  Са
  Сапето
  11 -2
  13:08, 2 юли 2020
  Да си смени фризьорката!!! Посивелите корени на косата й се набиват в очи отдалече!!!
 • 3
  Ва
  Васко
  7 -13
  13:17, 2 юли 2020
  Много злоба и завист. Ама на малкие пръст не може... Виж коментара
  • На
   Наско
   8 0
   19:50, 2 юли 2020
   Че защо?
   Съдебната ни система е пародия.
   Примери - виж новините всеки ден
   Посредствени съдии и прокурори
 • 4
  Ал
  алло
  17 -4
  13:29, 2 юли 2020
  поредната калинка напълниха системата с некадърници милиционери.
 • 5
  Ми
  Милата
  6 0
  13:38, 2 юли 2020
  Аки си мисли, че в Хасково се работи както в Пловдив, жестоко се лъже.
 • 6
  Ма
  Мари
  12 -3
  14:09, 2 юли 2020
  Стига с тия милиционери!
 • 7
  Бо
  Бончо Генчев
  7 -3
  14:13, 2 юли 2020
  Странно, все на висшите постове хора със странни фамилии, дали е защото имат някаква небългарска жилка, еврейска може би или друга?
  • Ди
   Димитров
   2 -3
   14:34, 2 юли 2020
   Ти вземи да се преименуваш че много селско ми звучи името ти
 • 8
  Ли
  Лиско
  6 -9
  14:25, 2 юли 2020
  Аман от тъпи коментари! Оставете жената спокойно да си работи. От 30 години в България няма милиция, така че стига сте живели със старите си спомени! гледайте напред, за да стане животът в страната ни еднакъв навсякъде!
  • Г-
   Г-н Михайлон
   5 0
   20:41, 2 юли 2020
   Вярно е,че от 30г в България няма милиция,но някой който служеше на Тато се мъчи да отклони темите от себе си и да си върже гащите по стария тертип. Вчера агент на ДАНС в Прокуратурата, днес Полицай за Съдия, изборите се фалшифицират, вярваш ли че Тиквата и Каскета скоро ще пуснат кокъла? Честно казано,даже ми намирисва на преврат, с който и Летеца ще катапултира!!! Вината си е в Българина! Световната историята не познава случай в който един строй да замени друг без революция и кръв! Това само комунистите го измислиха за да си запазят властта! Проклети да са Горбачов и Йоан Павел || !!!
 • 9
  Ня
  Няма такава държава
  3 -1
  14:51, 2 юли 2020
  Втри път ме изхвърлят . Текста е : От коментарите личи , че живеем в ,,НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" Хорица избиващи комплекси си чатят по цял ден.Горките те!
 • 10
  Аз
  Аз съм
  1 0
  15:16, 2 юли 2020
  Българите сме,,Тома неверни".Но поговорките ни са велики:Израти по ума!
 • 11
  Ко
  Кон без курсове
  9 -1
  18:02, 2 юли 2020
  Нищо против дамата, дано никога и по никакъв повод да не се срещнем на работното ѝ място, но има стандартната кариера като член от семейството на службите. Дознател, може би майчинство, второ, младши прокурор или съдия в някое по-забутано място и триумфално завръщане като съдия или прокурор в родният град. Обикновено още орисниците са отредили това, малко след раждането. Успех! Ако все пак има наследственост, може и за хубаво да е, до колкото може да има нещо хубаво в съда, освен власт, престиж и заплащане.
  • Ми
   Миа
   0 -5
   23:07, 2 юли 2020
   Ти си ,,кон",ама да беше учил за магистрат.Тогава... Виж коментара
 • 12
  Ми
  Милин
  0 -1
  23:23, 2 юли 2020
  Прост народ,бедна държава и това е много

Хороскоп за 04.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Промените около вас могат да ви създадат напрежение и да станете по-малко решителни. Не се притеснявайте, с помощта на колеги и приятели бързо ще се справите с възникващите проблеми и ще продължите напред. Новости от интимен характер ще зарадват някои от вас. Финансови придобивки.
04 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес сте в обичайното си енергично състояние и не пестите усилията си в нито една част от работата си. Стараете се всичко, с което се заемете да бъде свършено по най-добрия начин и наистина ще успеете да го постигнете. Имате интересни идеи относно нововъведенията на работното си място, но най-добре ще е да ги обсъдите подробно с хората, с които работите.
04 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Анализирайки обстоятелствата около вас, ще откриете решение на проблемите си. Изискват се навременни действия, за да подобрите условията на работа и живот, както и отношенията си с партньора. Не чакайте друг да прояви активност, вместо вас. Вземете се в ръце и действайте.
04 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Разпределете времето си така, че да ви стигне и за работата, която имате, и за общуване с близки хора. Ще получите ценна информация, които до голяма степен ще улеснят задачите ви и ще ви направи водещи в проекта ви, стига да не я пренебрегнете. Доверието ви е оценено и се връща многократно.
04 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Радвате се на разбирателство навсякъде около вас днес, което ви дава възможност да изпълните намеренията, които имате без да ви пречат излишно. Съобразявате се с желанието на свой близък, въпреки че това не е влизало в плановете ви за днес. Опитайте се на си починете вечерта, ще се получи добре ако организирате нещо съвместно със свои приятели.
04 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Без да стоите в нечия сянка ще покажете истинските си възможности днес. Успешно ще се включите в благотворителна акция и без да изтъквате заслугите си, ще работите в името на хуманността. Ако оцените това, което имате ще се чувствате щастливи. И е така, постиженията ви са безспорни, но предстои да извървите още.
04 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
На работното място ще навлизат нови тенденции. Това ще ви накара да потърсите и нови източници на информация и пътищата за реализацията им. Посоката на мислите ви ще се пренесе и в личният ви живот и с нов подход ще създавате връзки, и ще влизате в обвързващи ви договорености. Събитията ще се развиват ускорено, но не се плашете. Имате достатъчно прозорлив поглед и ще съумеете да направите най-доброто, на което сте способни.
04 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри намерения да приключите делова задача и това допълнително ще ви мотивира да й се посветите и днес. Ще си осигурите нужните ви средства и ще планирате почивката си. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора.
04 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще научите факти, които ще променят отношението ви към колеги или делови партньори и това ще ви подтикне към самостоятелни действия. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. По-малко забележки и критики, от тях няма да станете по-доволни, напротив.
04 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете предпазливи при контактите си с търговци и при каквото и да е боравене с пари. Вероятността днес да се опитат да ви измамят със значителна сума е доста голяма. Привлекателна за вас личност от противоположния пол откликва на опитите ви за сближаване. На верен път сте и съвсем скоро ще се радвате на пълен успех в тази насока.
04 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С хората, които споделят идеите ви ще реализирате поредния си проект, постигайки най-доброто до тук. Успехът ви ще се отрази на финансите и самочувствието, както и на взаимоотношенията ви с околния свят. Други ще се посветят на любими неща, в които влагат сърцето си.
04 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще можете да свършите планираната си за днес работа. Нямате причини за притеснения и успешно ще се реализирате. Околните ще ви търсят за съвет и емоционална подкрепа. В личен план ще трябва да положите повече усилия, ако желаете да запазите интереса, на някой към вас.
04 авг 2020
Последни новини