От х:

Днес в x:

Починалият Борис Станчов е изпил ампула с неясно съдържание преди фаталната среща

Починалият боксьор Борис Станчов е изпил ампула с неизвестно съдържание преди фаталния си мач си в Албания, разказа пред колегите от "Хоризонт" неговият съотборник Руслан Николов.

В Осмо РПУ в София се провеждат разпити по случая. Съотборникът на Станчов не знае какво е било съдържанието на ампулата, но обясни, че според него починалият боксьор не за първи път пие подобни медикаменти.

"Треньорът му даде нещо като една ампулка, искаше да му бие инжекция и това да му даде повече агресия и мотивация на ринга.

Той не поиска изобщо да го пие, обаче треньорът му каза: "Айде, бе, женчо", и му го сипа във водата и той изпи половината вода. Не искам да лъжа. Просто това, което знам, мога да ви кажа", сподели Руслан.

Тоя обясни как се е стигнало до подмяната на личните карти. Станчов е излязъл на ринга със самоличността на Исус Величков, като стана ясно, че двамата са братовчеди.

"Треньорът му е казал, че не може да се бие с неговата лична карта и с неговото истинско име, при положение че не може да му изкара лиценз.

Ние се познаваме с Боби от една година, от една година го познавам много добре. Много добър човек. Реално на мен ми го изкараха този лиценз за три дни", добави Николов.

Интересното е, че близките на починалия български боксьор обвиняват треньора му за трагедията на ринга в Шкодра, където Станчов припадна по време на състезание, а по-късно издъхна в болница.

Трагедията разтърси боксовите среди. Треньорът му твърди, че не е знаел, че починалият боксьор ползва лиценза на братовчед си Исус, въпреки че се е обръщал към него с името Боби Джи.

Роднините подозират, че схемата с фалшифициране на данните и използването на чужд лиценз е направена със знанието на треньора, който е печелил големи суми на гърба на Борис.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини