От х:

Днес в x:

15 °C

Търсят с конкурс началници на пожарната в Тополовград и Ивайловград

Конкурс за началници на районните служби на пожарната в Тополовград и Ивайловград обявиха от МВР.

Двете длъжности са вакантни, а конкурсът е за преминаване в по-висока по вид длъжност на държавните служители в Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, става ясно от съобщението на сайта на МВР.

Кандидатите трябва да са държавни служители в МВР. Да имат висшето образование „бакалавър” в областта на техническите науки. Да имат поне 6 години професионален стаж като най-малко 3 години на изпълнителска длъжност.

Мераклиите да заемат постовете могат да подадат заявления в 7-дневен срок, считано от 1 май. Кандидатите трябва да минат тест и интервю, които ще се проведат до 4 месеца.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Ма
  МАНГО
  6 0
  14:42, 1 май 2019
  А защо само 3 работни дни са дали срок?
  1, 4, 5 и 6 са неработни дни!!!!!!
 • 2
  Ке
  Кенанския Маймун
  12 -1
  15:04, 1 май 2019
  Конкурса е винаги нагласен и предварително се знае кой ще го спечели
 • 3
  S ченге
  11 -3
  15:08, 1 май 2019
  Ами другите ръководни началници,като НИКОЛАЙ ВЪЛЧЕВ,Петър Виденов и до докога ще стоят ,до насиране ли?
  А иначе е пълно дебелоочие да вземаш ПЕНСИЯ и ЗАПЛАТА и на всичко отгоре ПЕНСИОНЕР като Виденов да носи и УНИФОРМА.Резил,пълен резил...
 • 4
  Г-
  Г-н Михайлов
  8 -1
  18:29, 1 май 2019
  Има един в районната служба нещо беше с Ч Чиликов ли, Чакалов ли него да сложат да си похапне още малко. Преди около 1г го търсих за една жалба че в нашите подземни гаражи е пълно с коли с АГУ които са само на един собственик и че противопожарните врати изобщо не отговарят на условията! Ухили се к***а и ми обяснява като ученичка че не ми било изгодно, а то излезе че неговия подпис седи под акт 16.
 • 5
  Ха
  Хасковолия
  3 -1
  19:49, 1 май 2019
  Акт 16 няма нищо общо с това че собствениците си вкарват газовите уредби в мазето.
 • 6
  От 2000 до 2015 година съм бил председател или член в над 100 конкурса. Винаги се е знаело за кой кандидат се провежда конкурса и кой ще го спечели. Пишат се в протокола още две имена за баластра и се изпращат в София за определяне на победителя и назначение.
 • 7
  Г-
  Г-н Михайлов
  3 0
  15:34, 2 май 2019
  Да прав сте, но като разбра за кой адрес става дума, се сети за собственика на колите и в подземията противопожарните врати не са били никога построени правилно, просто една желязна врата която като я затвориш няма никакво херметическо действие, а собственика на колите е строителя на кооперацията, и като му казах името адреса и направи връзката с акт 16, разписан от самия него и така стигнахме до посъветване да не се жалвам, че даже и на домоуправителя казал че някой е дошъл да се жалва. Но аз върху бомба нямам намерение да живея и ще има продължение тази историйка!

Хороскоп за 15.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Бъдете отзивчиви към онези, които открито ви се противопоставят и отхвърлят идеите ви. Събитията ще докажат правотата ви. Имате да свършите далеч по-важни задачи днес. Работете върху текущ ангажимент, от който ще получите значителни средства. Ще бъдете улеснени и от добро развитие на личен въпрос.
15 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Професионалните ви позициите позволяват да наложите вижданията си по определени въпроси, различни от общоприетите. Нечие не възприемчиво отношение няма да ви смути, защото сте убедени в правотата си. Можете да сдържате емоциите си и да бъдете последователни в действията си.
15 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Раздвоени и амбицирани мнозина от вас ще имат нужда от приятелски съвет и помощ. Не избързвайте да давате обещания, за които се съмнявате, че ще успеете да изпълните. Благородните ви стремежи са прекрасни, но реалността може сериозно да промени плановете ви.
15 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Радвате се на добро настроение за работа днес. Приятното ви държание предразполага хората към вас, затова не е чудно че успявате да свършите повече в сътрудничеството си с околните, отколкото сте планирали. В личен план ви очакват изненади, но такива от които ще останете доволни. Вечерта сте в центъра на весела компания.
15 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще се радвате на засилен интерес от страна на професионалното си обкръжение. Ако се представите добре в проекта, в който участвате, ви очакват делови предложения. Работете и не изпадайте в заблуди по отношение на собствената си значимост. И вие като всеки друг сте на тази земя, за да се развивате и ставате по-добри.
15 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Не се притеснявайте, ако се окажете изправени пред предизвикателства, за които не сте подготвени. Имате нужния потенциал, в противен случай съдбата би ви спестила емоциите. Очаквате повече от човек, който не е в състояние да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще бъде за вас.
15 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Ще работите, като заложите на творческите си идеи и общувайки с подходящи хора ще постигате синхрон в действията. Така е, когато срещате разбиране. Обстоятелствата ще ви позволят да извлечете максимума на момента, което ще ви направи финансово независими. Все пак бъдете овладени и не позволявайте на емоциите да помрачат устрема ви.
15 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Отношенията в семейството ви са сложни и колкото по-бързо осъзнаете, че противопоставянето на решенията на близките ви вреди на климата, толкова по-добре за всички вас. Научите ли уроците си, търпението ви ще бъде възнаградено. В интимните си отношения ще спечелите повече, ако сте естествени.
15 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е да останете изненадани от нечие поведение или друго събитие. Приемете търпеливо предизвикателствата и не позволявайте на нищо и никого да спре устрема ви към целта. Не се предавайте, ако срещнете препятствия по пътя си. Ще получите повече от живота, стига да сте наясно с желанията си.
15 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
В случай на нужда потърсете съвет от специалист, било в служебен, личен или социален план. Ще си спестите ценно време и нерви, защото е ясно, че не може да знаете всичко. Дискретността ви по отношение на нечия връзка ще помогне, но вие бъдете искрени с партньора си. Ако имате съмнения ги споделете.
15 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете максимално съсредоточени в работата си днес и не обръщайте внимание на онова, което се говори около вас. Ще изгубите твърде ценно време в празни приказки, което след това трудно ще наваксате. Можете спокойно да се доверите на мнението на близък приятел по особено личен за вас въпрос.
15 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Работите върху конкретни дела днес. Към част от тях от дълго време се стремите, затова няма да е чудно, че ще останете доволни от себе си. Печелите време относно професионален проект, който сте започнали. Имате нужда от разтоварване и приятни емоции. Обградете се с близки хора.
15 ное 2019
Последни новини