От х:

Днес в x:

Хванаха 8 непълнолетни и трима младежи с дрога

8 непълнолетни момчета са установени с дрога, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Снощи в 22:30 часа, служители от Районното управление в Димитровград са проверили тийнеджърите в района на стадион „Миньор“. До пейката, където са седели, полицаите открили цигара със суха изсушена листна маса и пликче от същото вещество. Общото тегло на канабиса е 2 грама. Децата на възраст - четири на 16 г. и четири на 17 г. са заведени в управлението. Образувано е досъдебно производство.

Също за съхранение на наркотик в управлението е бил и 18-годишен младеж от града след проверка на жилището му на булевард „3 март“. В дома са намерени 13 свивки канабис с тегло 6,5 грама и 1,78 грама жълтеникаво кристално вещество – метаамфетамин. Момчето е предало веществата и електронна везна.

В хасковското управление също са установени двама младежи с дрога. На улица „Добруджа“ в областния град, криминалисти са обискирали момчетата на по 18 г. Единият е извадил от якето си сгъвка с бяло прахообразно вещество и я изритал на платното. Полевия наркотест е отреагирал на метаамфетамин. Започнато е бързо производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини