От х:

Днес в x:

10 °C

Табакова и Несторов на ръка разстояние от шефските места в Образованието и Здравеопазването

Двама от опитните кадри на Община Хасково-Светла Табакова и Васил Несторов  продължават състезанието за шефското място на овакантените отдели  по „Образование, култура, младежки дейности, спорт“  и Здравеопазване и социални дейности“. И двете места са в Дирекция „Хуманитарни дейности и обслужване на населението“.

Светла Табакова е в конкуренция след първия етап на конкурса-документалния с Константин Бояджиев за мястото в общинската администрация в отдела по образование и спорт. Един от кандидатите не е допуснат на този етап от комисията, която оглавява новият заместник-кмет Милена Янузова. Причината е непълни документи на кандидата.

Двамата, които продължават в конкурса ще се явят на тест на 5-ти февруари. Ден след това е тестът на Васил Несторов за мястото. Той е единствен кандидат за отдела по Здравеопазване и социални дейности.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ня
  Някой
  50 -2
  14:26, 26 яну 2019
  Естествено че Табакова ще спечели. Мъжът и Жоро - Гела много често си пие питието със Кмета в "Сити-парк". Ако някой не се сеща кое е това заведения - - - в Градската градина.
 • 2
  25
  258421
  30 -6
  15:31, 26 яну 2019
  Може да го спечели Насето от общежитието. Тя се интересува само от началнически места. Вече не я задоволява поста пом.директор. Иска повече. Само че е навършила години за пенсия от много години и това може да й попречи. Какви ли нови вратички ще намери тая алчна жена за пари, постове и награди.
 • 3
  Бе
  Беливанов
  37 -1
  16:37, 26 яну 2019
  Най-простите! Честито!
 • 4
  То
  Тото
  35 0
  17:42, 26 яну 2019
  Най най най некъдрната
  • Ли
   Лили
   31 0
   17:44, 26 яну 2019
   Няма ли други хора в този град
 • 5
  Не
  НЕ Е ВЯРНО
  7 -7
  21:53, 26 яну 2019
  Тахмезян е най- некадърната!
 • 6
  Ох
  Охх
  27 0
  09:17, 27 яну 2019
  Тази проста сервитьорка така се надъхала и си е повярвала божкеле....само с интриги и далавери шеф не се става, смешни сте с любовника ти гелчето
 • 7
  Чи
  читател
  20 0
  13:13, 27 яну 2019
  Този конкурс беше направен за Табакова,жената на Гела,затова изискваха само каквато и да е бакалавърска степен и знаем,че тя ще спечели,целта е да се уреди на работа чрез конкурс и никой да не може да я пипне,въпреки че една нереализирана икономистка и бивша сервитьорка няма как да разбира от образование и култура.До кога ще търпим тези безумни назначения и до кога ще ни управляват такива хора?!
 • 8
  Ди
  директор
  12 -3
  13:30, 27 яну 2019
  Несторов заедно със така наречената продавачка- здр.експерт кондова, са подгонили да уволнява дипломираните сестри с магистратура работещи в здравните кабинети .Г-н кмета ако ги остави още да безчинстват и да се саморазправят с висококвалифицираните си специалисти може да очаква бум на инфекциозни болести и зарази в ДГ. Този екип е неподходящ и вреден за Хасковското общинското здравеопазване,защото не познава същноста на здравните наредби,закони и тяхното приложение.Като се започне от най-елементарния пример - брой деца и брой мед.специалисти в здравен кабинет и задължителна бакалавърска образователна степен.Добре ще бъде Да се извърши проверка на броя на назначените мед.сестри както и това отговарят ли на необходимите условия да заемат дадената им работна позиция.излиза че има много назначени на хранилка.След като Несторов е единствен некомпетентен кандидат ,Кмета да покани най-сетне ЛЕКАР ,който да сложи ред в спазването на законите и наредбите в Общинското Здравеопазване.
 • 9
  Ан
  Анонимен
  0 0
  11:52, 28 яну 2019
  Този Несторов има ли роднинска връзка със Софийският юрист Нестор Несторов реститутката от Харманли или Свиленград

Хороскоп за 27.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Уверени в правотата на мислите си, ще поставите условие пред онези, с които работите за конкретни изпълнения и обвързаности, които ще променят резултатите ви, но в положителна посока. По този начин ще продължите спокойно напред, със защитени интереси и добре свършена работа.
27 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днешните ви ангажименти ще ви срещнат с нови и интересни хора. Ако дейността, с която се занимавате е в сферата на услугите, изгледите за успех нарастват значително. Трудно ви е да откажете помощ на ваш близък, колкото и да сте затрупани с работа. Успявате да постигнете желаното при преговори, които отдавна водите.
27 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Трудностите ви не са непреодолими, но ще ги решите по-леко, ако потърсите съдействие. Вървите в правилната насока, нужно е още време и търпение. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават. Не си давате сметка, че без тяхната енергия не бихте стигнали до там, където сте.
27 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Имате енергия, но не пренебрегвайте прекалената си натовареност. Работата ще ви погълне и това няма да се хареса особено на интимният ви партньор. Изяснете чувствата си, споделяйте повече време заедно. Финансова договореност ще повиши доходите ви.
27 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Сблъсквайки се с професионални и финансови проблеми, ще търсите начини за решаването им. Затрудненията ще ви мотивират да се мобилизирате и в тази връзка ще покажете не проявени до сега достойнствата на характера си. Избягвайте конфликтите, за да не разпилеете енергията си напразно.
27 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Неразрешени служебни въпроси ще ви подтикнат да изразите по-ясно позицията си и да приключите с тях. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна в организацията на работното място или общият ви бизнес. Не пренебрегвайте мнението на колегите си и не се дистанцирайте, за да вървят по-гладко нещата ви.
27 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
27 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Емоционални пристрастия ще ви тласнат към човек, който меко казано не ви заслужава. Не позволявайте на чувствата да замъглят разума ви и бъдете прагматични. Имайки адекватно поведение към случващото се наоколо, ще получите предимство в предстоящи събития. Ако от вас се очаква отговор – на бързайте, помислете.
27 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Делата, които сте планирали да се осъществят бързо, ще се забавят не по ваша вина. Оставете настрана вълненията на колега, който се опитва да ви натоварва с проблемите си. Едва ли можете да му помогнете, а и по-скоро той ще ви попречи да свършите част от своите намерения.
27 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Текущи проблеми ще ви поставят в условия да избирате една или друга възможност за решаването им. Пряката ви заетост също ще ви ангажира и по-малко време ще ви остава за личен живот. Доверете се на хората край себе си и не търсете причини да разваляте вече договорени условия.
27 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Проявената инициатива днес ще даде резултати, очакват ви ползотворни срещи и постигане на договорености. Доказване на професионални качества и други придобивки. Развитията в личния ви живот ще продължат и занапред, въпреки, че някои от вас не мислят така. Не са изключени здравословни неразположения, вземете мерки.
27 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Възползвайте се от благоприятната обстановка, притесненията ви ще отпаднат и ще покажете най-доброто. В личен план ще си задавате много въпроси, за цената на успеха, за любовта и други не по-малко важни неща за вас.
27 яну 2020
Последни новини