От х:

Днес в x:

Табакова и Несторов на ръка разстояние от шефските места в Образованието и Здравеопазването

Двама от опитните кадри на Община Хасково-Светла Табакова и Васил Несторов  продължават състезанието за шефското място на овакантените отдели  по „Образование, култура, младежки дейности, спорт“  и Здравеопазване и социални дейности“. И двете места са в Дирекция „Хуманитарни дейности и обслужване на населението“.

Светла Табакова е в конкуренция след първия етап на конкурса-документалния с Константин Бояджиев за мястото в общинската администрация в отдела по образование и спорт. Един от кандидатите не е допуснат на този етап от комисията, която оглавява новият заместник-кмет Милена Янузова. Причината е непълни документи на кандидата.

Двамата, които продължават в конкурса ще се явят на тест на 5-ти февруари. Ден след това е тестът на Васил Несторов за мястото. Той е единствен кандидат за отдела по Здравеопазване и социални дейности.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ня
  Някой
  50 -2
  14:26, 26 яну 2019
  Естествено че Табакова ще спечели. Мъжът и Жоро - Гела много често си пие питието със Кмета в "Сити-парк". Ако някой не се сеща кое е това заведения - - - в Градската градина.
 • 2
  25
  258421
  30 -6
  15:31, 26 яну 2019
  Може да го спечели Насето от общежитието. Тя се интересува само от началнически места. Вече не я задоволява поста пом.директор. Иска повече. Само че е навършила години за пенсия от много години и това може да й попречи. Какви ли нови вратички ще намери тая алчна жена за пари, постове и награди.
 • 3
  Бе
  Беливанов
  37 -1
  16:37, 26 яну 2019
  Най-простите! Честито!
 • 4
  То
  Тото
  35 0
  17:42, 26 яну 2019
  Най най най некъдрната
  • Ли
   Лили
   31 0
   17:44, 26 яну 2019
   Няма ли други хора в този град
 • 5
  Не
  НЕ Е ВЯРНО
  7 -7
  21:53, 26 яну 2019
  Тахмезян е най- некадърната!
 • 6
  Ох
  Охх
  27 0
  09:17, 27 яну 2019
  Тази проста сервитьорка така се надъхала и си е повярвала божкеле....само с интриги и далавери шеф не се става, смешни сте с любовника ти гелчето
 • 7
  Чи
  читател
  20 0
  13:13, 27 яну 2019
  Този конкурс беше направен за Табакова,жената на Гела,затова изискваха само каквато и да е бакалавърска степен и знаем,че тя ще спечели,целта е да се уреди на работа чрез конкурс и никой да не може да я пипне,въпреки че една нереализирана икономистка и бивша сервитьорка няма как да разбира от образование и култура.До кога ще търпим тези безумни назначения и до кога ще ни управляват такива хора?!
 • 8
  Ди
  директор
  12 -3
  13:30, 27 яну 2019
  Несторов заедно със така наречената продавачка- здр.експерт кондова, са подгонили да уволнява дипломираните сестри с магистратура работещи в здравните кабинети .Г-н кмета ако ги остави още да безчинстват и да се саморазправят с висококвалифицираните си специалисти може да очаква бум на инфекциозни болести и зарази в ДГ. Този екип е неподходящ и вреден за Хасковското общинското здравеопазване,защото не познава същноста на здравните наредби,закони и тяхното приложение.Като се започне от най-елементарния пример - брой деца и брой мед.специалисти в здравен кабинет и задължителна бакалавърска образователна степен.Добре ще бъде Да се извърши проверка на броя на назначените мед.сестри както и това отговарят ли на необходимите условия да заемат дадената им работна позиция.излиза че има много назначени на хранилка.След като Несторов е единствен некомпетентен кандидат ,Кмета да покани най-сетне ЛЕКАР ,който да сложи ред в спазването на законите и наредбите в Общинското Здравеопазване.
 • 9
  Ан
  Анонимен
  1 0
  11:52, 28 яну 2019
  Този Несторов има ли роднинска връзка със Софийският юрист Нестор Несторов реститутката от Харманли или Свиленград

Още новини

Хороскоп за 14.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Потопени в работа и неотложни задачи, ще забравите за личните си нужди. Честни в отношенията, ще намирате подходящият тон и ще се възползвате от възможностите, които ви се дадат. Дистанцирайте се от нечие недобро намерено поведение и покажете силата на характера си. Вечерта ви ще е спокойна, сред близки хора.
14 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С каквото и да се заемете днес, бъдете сигурни че усилията ви няма да са напразни. Знаете какво искате и постепенно вървите към осъществяването му. Предвидете обаче различни възможности за действие, тъй като не е изключено да ви изненадат. Ако напоследък пренебрегвате чувствата на човека до вас, опитайте се да поправите тази грешка.
14 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Засилва се тенденцията към финансова стабилизация, особено при онези от вас, които са изцяло ангажирани в професионалната сфера. Възможно е натоварването ви да бъде повече от обичайното, но резултатите ще са добри. Почтеността и коректността ви ще увеличат авторитета ви. Не бъдете нетърпеливи.
14 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви днес е приятна и интересна. Запознанствата, които отбелязвате, може да са ви особено полезни за бъдещите ви проекти. За някои от вас този ден е свързан с нова работа или промяна на дейността. Привлечени сте от нови перспективи и търсите начини да ги осъществите. Засега обаче ще трябва да почакате, докато откриете най-доброто за вас.
14 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес ще ви се наложи да се заемете с различни въпроси, голяма част от които съвсем не сте планирали. Въпреки това се постарайте да не оставяте нищо, което можете да свършите днес за следващите дни. Това би означавало да изостанете с работата си, което не е желателно. Обърнете повече внимание на семейството си.
14 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Подходящ ден за делови контакти. Не пропускайте нито един детайл и търсете възможности във всяко нещо. По този начин имате шанса да откриете доста перспективи за развитие. Отделете достатъчно внимание на вашия сърдечен партньор.
14 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте общителни и това е единствено във ваша полза. Ако работата ви е свързана с много контакти, бъдете сигурни, че този ден ще бъде успешен за вас. Успявате да се справите с какви ли не заплетени ситуации, главно благодарение на умението си да убеждавате. Но не бъдете крайни в оценките си защото не сте застраховани от и от грешки.
14 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес околните прекалено много ви занимават с личните си проблеми, към които вие не можете да бъдете безучастни. Не пренебрегвайте предложението на колега, което може да открие за вас бленувани перспективи. Обмислете добре действията си в личен план. Пазете се от прибързани постъпки, носещи трайни негативи.
14 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запретнете ръкави и работете, проектите ви в голяма степен ще зависят от постигнатото днес. Работата ви с администрацията може да ви изтощи, но ще го преживеете. Разумът и интуицията ви са силни, вслушвайте се по-често в тях и ще оставате доволни. Децата ще ви зарадват с успешното си справяне с житейски проблем.
14 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Искрата надежда, която до скоро съществуваше по отношение на бъдещ проект, сега започва силно да се разгаря. С други думи ще получите необходимите ви средства за да го започнете. Запазете ентусиазма си и дайте път на желанието си да покажете умения, рутина и професионализъм.
14 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Отлични резултати за тези от вас, които се трудят в деловата област. Прогнозите ви се потвърждават, а това неминуемо повишава авторитета ви. Интимният ви партньор ви удовлетворява напълно и провокира творческите ви способности. При вас те са в изобилие и това ви задължава да намерите подходяща сцена за изява.
14 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Срещите ви ще са ползотворни не само с доброто впечатление, което оставяте за себе си, но и с информацията, която ще узнаете. Заради нея са възможни промени в плановете ви, но всичко е подчинено на интересите и бизнеса ви. Съдействие от хора, за които все по - малко мислите и това ще ви впечатли.
14 авг 2020
Последни новини