От х:

Днес в x:

19 °C

Табакова и Несторов на ръка разстояние от шефските места в Образованието и Здравеопазването

Двама от опитните кадри на Община Хасково-Светла Табакова и Васил Несторов  продължават състезанието за шефското място на овакантените отдели  по „Образование, култура, младежки дейности, спорт“  и Здравеопазване и социални дейности“. И двете места са в Дирекция „Хуманитарни дейности и обслужване на населението“.

Светла Табакова е в конкуренция след първия етап на конкурса-документалния с Константин Бояджиев за мястото в общинската администрация в отдела по образование и спорт. Един от кандидатите не е допуснат на този етап от комисията, която оглавява новият заместник-кмет Милена Янузова. Причината е непълни документи на кандидата.

Двамата, които продължават в конкурса ще се явят на тест на 5-ти февруари. Ден след това е тестът на Васил Несторов за мястото. Той е единствен кандидат за отдела по Здравеопазване и социални дейности.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ня
  Някой
  50 -2
  14:26, 26 яну 2019
  Естествено че Табакова ще спечели. Мъжът и Жоро - Гела много често си пие питието със Кмета в "Сити-парк". Ако някой не се сеща кое е това заведения - - - в Градската градина.
 • 2
  25
  258421
  30 -6
  15:31, 26 яну 2019
  Може да го спечели Насето от общежитието. Тя се интересува само от началнически места. Вече не я задоволява поста пом.директор. Иска повече. Само че е навършила години за пенсия от много години и това може да й попречи. Какви ли нови вратички ще намери тая алчна жена за пари, постове и награди.
 • 3
  Бе
  Беливанов
  37 -1
  16:37, 26 яну 2019
  Най-простите! Честито!
 • 4
  То
  Тото
  35 0
  17:42, 26 яну 2019
  Най най най некъдрната
  • Ли
   Лили
   31 0
   17:44, 26 яну 2019
   Няма ли други хора в този град
 • 5
  Не
  НЕ Е ВЯРНО
  7 -7
  21:53, 26 яну 2019
  Тахмезян е най- некадърната!
 • 6
  Ох
  Охх
  27 0
  09:17, 27 яну 2019
  Тази проста сервитьорка така се надъхала и си е повярвала божкеле....само с интриги и далавери шеф не се става, смешни сте с любовника ти гелчето
 • 7
  Чи
  читател
  20 0
  13:13, 27 яну 2019
  Този конкурс беше направен за Табакова,жената на Гела,затова изискваха само каквато и да е бакалавърска степен и знаем,че тя ще спечели,целта е да се уреди на работа чрез конкурс и никой да не може да я пипне,въпреки че една нереализирана икономистка и бивша сервитьорка няма как да разбира от образование и култура.До кога ще търпим тези безумни назначения и до кога ще ни управляват такива хора?!
 • 8
  Ди
  директор
  12 -3
  13:30, 27 яну 2019
  Несторов заедно със така наречената продавачка- здр.експерт кондова, са подгонили да уволнява дипломираните сестри с магистратура работещи в здравните кабинети .Г-н кмета ако ги остави още да безчинстват и да се саморазправят с висококвалифицираните си специалисти може да очаква бум на инфекциозни болести и зарази в ДГ. Този екип е неподходящ и вреден за Хасковското общинското здравеопазване,защото не познава същноста на здравните наредби,закони и тяхното приложение.Като се започне от най-елементарния пример - брой деца и брой мед.специалисти в здравен кабинет и задължителна бакалавърска образователна степен.Добре ще бъде Да се извърши проверка на броя на назначените мед.сестри както и това отговарят ли на необходимите условия да заемат дадената им работна позиция.излиза че има много назначени на хранилка.След като Несторов е единствен некомпетентен кандидат ,Кмета да покани най-сетне ЛЕКАР ,който да сложи ред в спазването на законите и наредбите в Общинското Здравеопазване.
 • 9
  Ан
  Анонимен
  0 0
  11:52, 28 яну 2019
  Този Несторов има ли роднинска връзка със Софийският юрист Нестор Несторов реститутката от Харманли или Свиленград

Хороскоп за 15.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Бъдете отзивчиви към онези, които открито ви се противопоставят и отхвърлят идеите ви. Събитията ще докажат правотата ви. Имате да свършите далеч по-важни задачи днес. Работете върху текущ ангажимент, от който ще получите значителни средства. Ще бъдете улеснени и от добро развитие на личен въпрос.
15 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Професионалните ви позициите позволяват да наложите вижданията си по определени въпроси, различни от общоприетите. Нечие не възприемчиво отношение няма да ви смути, защото сте убедени в правотата си. Можете да сдържате емоциите си и да бъдете последователни в действията си.
15 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Раздвоени и амбицирани мнозина от вас ще имат нужда от приятелски съвет и помощ. Не избързвайте да давате обещания, за които се съмнявате, че ще успеете да изпълните. Благородните ви стремежи са прекрасни, но реалността може сериозно да промени плановете ви.
15 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Радвате се на добро настроение за работа днес. Приятното ви държание предразполага хората към вас, затова не е чудно че успявате да свършите повече в сътрудничеството си с околните, отколкото сте планирали. В личен план ви очакват изненади, но такива от които ще останете доволни. Вечерта сте в центъра на весела компания.
15 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще се радвате на засилен интерес от страна на професионалното си обкръжение. Ако се представите добре в проекта, в който участвате, ви очакват делови предложения. Работете и не изпадайте в заблуди по отношение на собствената си значимост. И вие като всеки друг сте на тази земя, за да се развивате и ставате по-добри.
15 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Не се притеснявайте, ако се окажете изправени пред предизвикателства, за които не сте подготвени. Имате нужния потенциал, в противен случай съдбата би ви спестила емоциите. Очаквате повече от човек, който не е в състояние да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще бъде за вас.
15 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Ще работите, като заложите на творческите си идеи и общувайки с подходящи хора ще постигате синхрон в действията. Така е, когато срещате разбиране. Обстоятелствата ще ви позволят да извлечете максимума на момента, което ще ви направи финансово независими. Все пак бъдете овладени и не позволявайте на емоциите да помрачат устрема ви.
15 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Отношенията в семейството ви са сложни и колкото по-бързо осъзнаете, че противопоставянето на решенията на близките ви вреди на климата, толкова по-добре за всички вас. Научите ли уроците си, търпението ви ще бъде възнаградено. В интимните си отношения ще спечелите повече, ако сте естествени.
15 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е да останете изненадани от нечие поведение или друго събитие. Приемете търпеливо предизвикателствата и не позволявайте на нищо и никого да спре устрема ви към целта. Не се предавайте, ако срещнете препятствия по пътя си. Ще получите повече от живота, стига да сте наясно с желанията си.
15 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
В случай на нужда потърсете съвет от специалист, било в служебен, личен или социален план. Ще си спестите ценно време и нерви, защото е ясно, че не може да знаете всичко. Дискретността ви по отношение на нечия връзка ще помогне, но вие бъдете искрени с партньора си. Ако имате съмнения ги споделете.
15 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете максимално съсредоточени в работата си днес и не обръщайте внимание на онова, което се говори около вас. Ще изгубите твърде ценно време в празни приказки, което след това трудно ще наваксате. Можете спокойно да се доверите на мнението на близък приятел по особено личен за вас въпрос.
15 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Работите върху конкретни дела днес. Към част от тях от дълго време се стремите, затова няма да е чудно, че ще останете доволни от себе си. Печелите време относно професионален проект, който сте започнали. Имате нужда от разтоварване и приятни емоции. Обградете се с близки хора.
15 ное 2019
Последни новини