От х:

Днес в x:

8 °C

Минерални бани излезе от процедурата за финансово оздравяване

Минерални бани излезе от процедурата за финансовото оздравяване с решение на Общинския съвет.

Докладната за това е внесена от кмета на общината Мюмюн Искендер, съобщават от местната администрация.

Минерални бани беше сред 21-а общини, които през 2018 година отпаднаха от списъка с проблемните райони на Министерството на финансите, след отчетените положителни резултати и подобряване на един или повече от показателите, въз основа на които се прави оценка на финансовото им състояние.

В списъка с 9-те общини, които имат трайни финансови проблеми и остават в него и през 2019 година  обаче има друга община от Хасковска област-Стамболово.

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ме
  Местен
  21 -2
  15:10, 12 яну 2019
  След яко крадене от страна на кмета. Четете rodopite.net
 • 2
  Ха
  хасковлия
  9 -2
  10:15, 13 яну 2019

  И аз помислих че нещо друго ще кажете за Минерални бани след онази статия Бат Рамадан каза.

 • 3
  Се
  селския
  12 0
  10:38, 13 яну 2019
  Кагото изядеш повече от колкото можеш, почваш да повръщаш, а горе отиваме голи и на гладно. Хаирлия да му е.
 • 4
  Ис
  Искендер
  2 0
  00:13, 14 яну 2019
  Май ще се загуца тоя път.Това не е преяждане а наплюскване.
 • 5
  Яб
  Ябанте
  4 0
  00:18, 14 яну 2019
  Са много от късане. Преди години сами харизаха общината на даалиите така че сега да ядат чокара За съжаление не е само в Мин бани де.Ама ябаните си го заслужават..
 • 6
  Вв
  ВВ
  2 -1
  04:02, 14 яну 2019
  А като толкова се е напапал, защо не задели пари за ремонт на общинските бани? Или поне да ги даде на някой богат турчин да ги стегне. Така и така всичко е станало турска колония...

Хороскоп за 22.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес имате доброто желание да приключите успешно с всичките си ангажименти, друг е въпросът дали ще дадете всичко от себе си това да се случи. Имате шанса да постигнете добри резултати, в определени моменти ще ви се наложи да разчитате на отделни хора.
22 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес действате извънредно рационално и това много ви помага с каквото и да се захванете. Изпипвате всяка подробност и получавате перфектни резултати. Внимавайте обаче в отношението си с околните, възможно е неволно да нараните някой.
22 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре ще е днес ако не давате твърде много воля на емоциите си, тъй като това може да се окаже пречка в контактите ви. Близък човек ще успее да внесе уравновесеност в ситуация, в която попадате. Отношенията с любимия човек са чудесно, радвате се на взаимни чувства. Поставяте си доста висока цел за изпълнение, което е възможно да ви затрудни.
22 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Общуването с човек, към когото изпитвате добри чувства ще подобри настроението ви, освен, че ще го спечелите за своя идея. Във възможностите ви е заедно да постигнете обща цел. Вдъхновени ще преодолеете всичките си затруднения днес и ще се радвате на споделено внимание вечерта.
22 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Живейте с повече увереност в себе си. Не позволявайте да ви потискат нечии чужди комплекси. Освободете се от привързаностите си, ако търсите щастието. Правете нещата, от които ще получите удовлетворение. Постигнатото ще ви направи по-смели, дръзки и вдъхновени. Ще поставите началото на бъдещите си успехи.
22 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Неразбирателството с някой днес може да се превърне в конфликт. Станете по-отстъпчиви и най вече потърсете начини, които ще ви помогнат да се отпуснете. Не забравяйте за дадената си дума, защото по нейното изпълнение ще съдят за вас. Ако можете да обновите гардероба си ще се почувствате чудесно.
22 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще намерите решение по въпрос, превърнал се в проблем в отношенията с интимния ви партньор или с друг близък човек. Атмосферата ще стане по-приятна, ако не бъдете толкова припрени и разведрите обстановката с чувството си за хумор. Всеки има нужда от лично пространство, уважавайте чуждото и не натрапвайте своето.
22 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Добре се справяте със служебните си задължения и съвсем основателно ще получите подобаващото признание. Колебаете се, не сте сигурни как точно да действате. Изчакайте особено ако се отнася до делови начинания.
22 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще ви се наложи да се смирите и да потърсите услугите на някого, когото сте пренебрегнали в миналото. Потиснете гордостта си и протегнете ръка за прошка, всички ще останете доволни. Правете добро и ще срещате признателност и радост в очите на хората. Ще се почувствате привлечени от нова личност и в душата ви ще заискри пламъчето на любовта.
22 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Нечие мнение ще предизвика у вас противоречиви чувства. Няма да скриете разочарованието си или напротив, възхищението си от човека, дръзнал да сподели разбиранията си. Бизнес-предложение ще ви накара да планирате следващия си ход.
22 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Съсредоточеността в работата ще ви спести странични проблеми. Денят е подходящ за планове в професионалната сфера. В близките дни се очертават интересни събития, с чиято помощ може да ускорите постигането на нещо важно за вас. Създайте си повече радости и отворете сърцето си за любов.
22 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще се вълнувате от предстоящо събитие и ще търсите начини как да избегнете финансова зависимост от някого. Съдбата сама ще ви предложи вариант, и ще си признаете, че по-добър не би могло и да бъде. Помощта на близък човек ще бъде неоценима за вас, намерете начин да му го покажете.
22 яну 2020
Последни новини