От х:

Днес в x:

Падналият от електрическата триколка 82-годишен мъж е с опасност за живота

82-годишният мъж, който падна от електрическата си триколка по пътя за хасковския квартал Болярово, е с опасност за живота. Това съобщиха от областната дирекция на МВР.

Инцидентът стана около 11:20 часа вчера, когато възрастният мъж се движил с триколката си без регистрационна табела по булевард „Никола Радев“. Загубил е контрол и е паднал на платното. Мъжът е с хематом в главата, настанен е в хасковската болница с опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ке
    Кенанския Маймун
    10 -2
    11:28, 4 окт 2018
    Не знам кой е разрешил вноса на такава триколка .
    В Америка всичките триколки имат подлакътници и облегалки
    ...А това че била без регистрационна табела само потвърждава колко прости са некои филолог - журналисти :)0
  • 2
    00
    0000
    8 0
    11:46, 4 окт 2018
    Не е необходимо да е регистриран. Пропуск, голям пропуск, че не се плаща и данък въздух вече
  • 3
    Не знам кое е общото между двигател с вътрешно горене и електро мотор,за да е необходима регистрация може, аз пък да не съм прочел новите журналистически поправки в закона за движение по пътищата. А това, че няма работа на пътното платно където скороста за движение е над 50km/h, е друга тема.Пожелавам на стария човек да се възстанови и прибере у дома при близките си и повече да не се движи там с триколката си където не е разрешено за такива моторни превозни средства. А полицията не да спи а да си върши работата .Защото ако си вършат както трябваше задължения този дядо нямаше и да си помисли да тръгне с триколката си на път до центара на града и обратно в Болярово.
    • Ни
      Николай Георгиев
      1 -1
      12:26, 4 окт 2018
      А къде да се движи?!?
    • А.
      А.В.
      3 -1
      15:53, 4 окт 2018
      Там скоростта е ДО 50 Км/ч а не над 50 Км/ч, както си мислят повечето тъпанари.
  • 4
    До
    До Николай Георгиев
    5 0
    13:00, 4 окт 2018
    Г-н Георгиев в цивилизованите държави или така наречените бели държави тези триколки хората ги ползват до отидат на пазар в кварталния магазин като се движат по пешеходния тротоар от дясната му страна или на обособени за тях алеи, след като не може да достигнат до целта си на пътуване с електро триколката си до определената за цел дестинация на пътуване поради забрана на движение с такъв вид транспортни средства използват друг вид транспорт примерно като кракомобил, автомобил личен или на свой близък, такси, градски транспорт, защото в противен случай ако си позволят да ползват триколката си по пътнана артерия къде не е позволено за тях или скороста е над 50km/h има санкция за водача ,без значение дали е на 20 години или на 120 години. Но България е на светлини години назад от тези бели държави и заради това най вероятно задавате този сложен за отговор въпрос.
Последни новини