От х:

Днес в x:

Спипаха двама за отглеждане на канабис във вила

Двама харманлийци са хванати за съхранение на дрога, съобщиха от областната дирекция на МВР. Вчера криминалисти от Хасково и Харманли проверили частен имот в местността „Старите лозя“ край Харманли, собственост на 44-годишен мъж. Във вилата и прилежащите й пристройки са намерени 39 растения от рода на канабиса с видими следи от обработка на почвата около тях, обособена поливна инсталация и помощна конструкция от мрежа, тел и дървени колчета. Като съпричастни към отглеждането на канабиса са заподозрени собственикът на имота и 50-годишен харманлиец, наемател на имота.

Криминалистите от Харманли са иззели и още 800 грама канабис след проверка на дом в село Смирненци. В пристройка към къщата, собственост на 54-годишен мъж, са открити канабисовите съцветия. По случаите в полицейското управление са стартирали досъдебно и бързо производство.

Полицаи от Районното управление в Димитровград също са иззели конопени растения. Те са открити при проверка на дом на улица „Гоце Делчев“ в града, обитаван от 27-годишен софиянец. Четирите растения и грам зелена изсушена листна маса са предадени с протокол от собственика им по заведеното досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини