От х:

Днес в x:

1000 атакуват данъчното в Хасково днес, от утре глоба 500 лв.

Между 800 и 1000 души очакват от хасковската данъчна дирекция днес да подадат годишните си декларации за доходите. На 30 април изтича крайният срок, неподалите от утре ги чака глоба от 500 лева. Днес е и крайният срок за внасяне на дължимия данък без лихва. От НАП съветват клиентите си, които са решили да преведат налога по банков път, да го сторят най-късно до 15 часа днес, защото някои банки по чисто технологични причини може да направят превода с утрешна дата.

До вчера данъчните си декларации на място и по пощата са подали 15 858 души. Отделно 624 са пуснали справката за доходите си по интернет.

При миналогодишната кампания общо 26 000 души подали декларации, но поне 10 000 от тях са били по закона за семейното подоходно облагане, което тази година отпадна, съобщи престашето на НАП Хасково Божана Илиева. Монтираната във фоайето на дирекцията машина, която издава номера на чакащите и ги насочва към съответното гише, върши чудесна работа и пред служителките в салона липсва обичайната в подобни случаи навалица, увери се репортер на Haskovo.net.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини