От х:

Днес в x:

Шофьор на камион с опасност за живота след катастрофа с Рено

Трима души пострадаха, а единият е с опасност за живота, при катастрофа край харманлийското село Иваново, съобщиха от областната дирекция на МВР. Те пътували в товарен автомобил Ифа, зад волана на който бил тежко пострадалият 51-годишен любимчанин. Малко след 16 часа вчера камионът е ударен от лек автомобил Рено, управляван от 29-годишен старозагорец. Младият водач не съобразил скоростта си на движение с релефа на местността, навлязъл е в насрещната лента за движение и се ударил в задната лява гума на товарния автомобил, който се преобърнал.

При инцидента пострадали тримата пътници. Шофьорът е с комоцио, кръвоизлив в мозъка, фрактура на първо ребро, фрактура на гръдна кост и фрактура на прешлен, настанен в ОАРИЛ на МБАЛ Хасково. Двамата му спътници на 19 и 26 г. са с контузии на главата и на дясна тазобедрена става и фрактура на таза. Двамата са в болницата без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

При друг пътен инцидент пострада 37-годишен моторист. Вчера в 20 часа на улица „Отец Паисий“ в Свиленград, софиянецът подкарал мотоциклет Ямаха. Мъжът загубил контрол и се ударил в паркирани на тротоара автомобил и друг мотоциклет. От удара е с черепно-мозъчна травма. Прегледан и освободен за домашно лечение. Дрегерът отчел наличие на 0,43 промила алкохол. Съставени 2 акта по ЗдвП.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини