От х:

Днес в x:

Ученици настояха пред областния управител за безплатен басейн в Хасково

    Учениците от 4 А клас на СУ “Васил Левски“ Хасково днес се срещнаха с областния управител Станислав Дечев. Срещата се проведе по идея на класния ръководител г-жа Димова, съобщиха от държавната администрация.

    „Децата завършват начален курс на образование и искам да им покажа различни сфери на обществения живот и да ги мотивирам да учат и да се стремят към реализация“, обясни идеята си учителката.

    Областният управител Станислав Дечев разказа на 4-токласниците за Хасковска област, за устройството и за взаимодействието между държавната и местната власт. „В тази зала заседаваме с 11-те кметове на общини и обикновено тук няма бонбони, а се обсъждат проблеми“, посочи Станислав Дечев.

    Учениците пък го засипаха с куп въпроси: какъв е мечтал да стане като порасне, имал ли е хоби, кой му е прекият началник, виждал ли е Бойко Борисов, може ли да уволни някой кмет, как се избират кметовете, запознал ли се е с Григор Димитров?

    Освен към областния управител, въпроси бяха зададени и към децата. Станислав Дечев попита децата какво искат да има още в Хасково? Моменталният отговор беше: безплатен басейн. Освен това учениците пожелаха да има увеселителни паркове с атракциони, повече паркове за разходки и по-малко автомобили.

    Учениците демонстрираха завидни познания в областта на екологията и предложиха интересни идеи за опазване на горите и въздуха чисти. Срещата продължи повече от предвиденото, защото децата имаха не само много въпроси, но и много интересни решения за ежедневните проблеми, с които се сблъскват възрастните.

    Визитата на четвъртокласниците завърши с подаръци, автографи и с обещания за поредица от разговори в бъдеще.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      00
      001
      36 -5
      17:07, 28 май 2018
      Мили деца запомнете -безплатен обяд няма!!!!!!!А ако все пак ви направят безплатен басейн то той ще се напълни с мангусти ( гадни ******и) и пак няма да можете да го ползвате Вие нашите мили дечица!!!!!Втази държава се мисли само за талибаните от Република понеже те са техните избиратели!!!!!!!!
    • 2
      Ма
      мастикаджия
      18 -3
      19:17, 28 май 2018
      Абе деца,ако ме поискате на тоя душегубец казино,веднага ще го имате.Ако поискате дрога,готово.Поискайте му чалга концерт,имате го.А вие басейн ,та басейн!
    • 3
      Йу
      йуХ
      13 0
      21:36, 28 май 2018
      Безплатен? В к'ъв делириум сте, граждани. Никой няма да ви направи нищо безплатно.

    Още новини

    Последни новини