От х:

Днес в x:

Турнир по стрелба с пистолет за Деня на храбростта

Изображение 1 от 4

    Областният управител на Хасково Станислав Дечев и заместникът му д-р Стефка Здравкова участваха в турнир по стрелба с пистолет и демонстративни стрелби по повод Деня на храбростта - 6 май. Турнирът бе организиран от командира на гарнизон Хасково подполковник Николай Александров.

    В своеобразната надпревара по точна стрелба с пистолет участваха отбори на жандармерията в Кърджали, учебния полигон Корен, противопожарната служба в Хасково, военна полиция и военно окръжие Хасково, регионалната служба „Изпълнение на наказанията“, ДАНС, военен и цивилен отбор на Военно формирование 52 740, Районно управление Хасково, областната дирекция на МВР Хасково и областна администрация Хасково. Турнирът по стрелба с пистолет е традиционен за хасковското военно формирование. Той се организира по повод Гергьовден и предстоящия празник на Българската армия.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Гн
      Гневен
      3 0
      10:39, 4 май 2018
      Стига вече сте ни занимава ли с този некадърник Дечев. Не дразнете хората! Ние обикновените хора се скъсваме от работа и едва свързваме двата края, а този храненик само обикаля по разни места и си гледа кефа и вие постоянно ни го навирате в очите. Не ни интересува къде ходи и какво прави. Ще си изгубите по този начин читателите. Зная, че сте про правителствен сайт, но все пак спазвайте някакво благоприличие.
    Последни новини