От х:

Днес в x:

Нова ВиК авария на метри от предишните, затвориха част от „Съединение“

Изображение 1 от 6

    Нова авария възникна на булевард „Съединение“ в Хасково. Заради повредата екип от ВиК разкопа проблемния участък, намиращ се край Областното пътно управление. Наложи се да бъде затворено едното платно за движение от училище "Христо Смирненски" до Спортното училище.

    Аварията се намира на метри от предишните, които отнеха доста усилия и работа от страна на специалистите на ВиК за отстраняването им. Заради повредите в предходните дни част от живеещите в района останаха на сухо за около два дни.

    Днес водоподаването също е прекъснато за някои от абонатите в района. На сухо ще са потребителите на булевард „Съединение“ №26 и №43, както и на улица „Узунджово“ от №15 до №25, уточниха от ВиК Хасково. Началникът на района Хасково инж. Лозко Лозев поясни, че водоподаването за засегнатите абонати ще бъде възстановено до края на работния ден. Той обаче допълни, че в участъка вероятно има проблем заради влизане на въздух, което предизвиква честите аварии. Работим за откриването и отстраняването му, допълни инж. Лозев.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      3,
      3,00 с ДДС
      27 0
      12:35, 20 апр 2018
      хвърлиха толкова пари за ремонти, че са повече отколкото ако бяха подменили тръбопровода в целия участък...
    • 2
      .
      .
      0 0
      22:26, 20 апр 2018
      жаден дъм
    Последни новини