От х:

Днес в x:

Учениците от “Васил Левски” показаха наученото в “Твоят час”

Изображение 1 от 5

    Възпитаниците на Средно училище “Васил Левски” в Хасково показаха наученото в прокета “Твоят час” днес на импровизираната сцена във физкултурния салон.

    В проекта на образователното министерство са включени общо 330 ученици, разпределени в 25 групи – 9 от тях за ученици с обучителни трудности, а 16 - по интереси.

    През миналата учебна година учениците от групите по интереси показаха високи постижения в областта на изкуствата и науката. Възпитаниците от групите по английски език - с ръководители Илияна Панайотова и Жени Ангелова, се подготвиха и явиха на международния изпит Кеймбридж, на който показаха високи резултати. Александър Атанасов и Александра Атанасова от 4в клас получиха максимален брой точки.

    Голяма част от учениците от групата по английски език с ръководител Илияна Панайотова продължават работата си по проекта „Твоят час” и през настоящата учебна година, като ще се включат и в три нови проекта, съчетавайки знания по английски език, изобразителното изкуство, музика, история и традиции, технологиите и творческите способности.

    В края на ноември училището ни, в лицето на г-жа Панайотова, бе наградено с два сертификата на Национална среща в София. Средно училище „Васил Левски” –Хасково, получи сертификат за подготвителен център на изпитите на Кеймбридж.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини