От х:

Днес в x:

Опасно стълбище в двора на „Рилски“, слагат парапет до дни

Изображение 1 от 2

    Дете може да пострада в необезопасено с парапет стълбище в двора на училище „Иван Рилски“ Хасково, алармира читател на Haskovo.net, който изпрати и снимки. То се намира на метри от входа, откъдето влизат децата от 1 до 4 клас, уточни Недко Недев.

    „Височината на стълбището е поне 1.50 м. Въпрос на време е някое дете да падне в него, още повече, че е на пътя на децата, които идват сутрин на училище“, пише Недев.

    Училище „Иван Рилски“ отвори врати на 15 септември след мащабен ремонт. Директорката на школото Тонка Ченгелова заяви, че в проекта не било заложено на това място да има парапет. От ръководството на училището обаче поели нещата в свои ръце и поръчали оградително съоръжение, което трябвало да бъде монтирано до неделя. Ченгелова допълни, че на още едно място в училището имали сходен проблем и там вече бил сложен парапет.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ма
      МАНГО
      2 -2
      21:18, 28 сеп 2017
      А до Неделя ще си оправите ли и калпавите плочки в двора?
      • Мд
        МДА
        2 -1
        08:51, 29 сеп 2017
        Днес сутринта група "квалифицирани" труженици слагаха плочки до разпадащото се училище зад мрежата на игрището , предполага се , че същите мургави брат'чеди са положили пропадналите отсам мрежата и отново те ще си ги отремонтират.....И такаааааа цели пет години , докато училището е в гаранция.После гаранция-Франция....
    Последни новини